Nieuw tijdschema Pinksterraces 26 & 28 mei Circuit park Zandvoort.

  

De 4-uurs endurance race op zondag 27 mei is komen te vervallen.

Zaterdag 26 mei 2007: kwalificatie (GP-Circuit without chicane)
09:30 - 09:50 Dunlop SportMaxx Clio Cup
10:00 - 10:20 Samsung BMW 130i Cup (1)
10:30 - 10:50 Seat Cupra Cup
11:00 - 11:20 Formule Ford
11:30 - 11:50 NEC FR2.0 (1)
12:00 - 12:20 NEC FR2.0 (2)
12:20 - 13:05 Pauze
13:05 - 13:25 Samsung BMW 130i Cup (2)
13:35 - 13:55 Formido Suzuki Swift Cup



RACES (GP-Circuit without chicane)
14:10 - 14:55 Race 1 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 1) 45 minuten
15:10 - 15:45 Race 2 Formule Ford (race 1) 12 ronden (max 25 min)
16:00 - 18.00 Race 3 Seat Cupra Cup (race 1) 120 minuten

              

Maandag 28 mei 2007 RACES (GP-Circuit without chicane)

09:45 - 10:10 Race 4 Formido Suzuki Swift Cup (race 1) 12 ronden (max 25 min)
10:25 - 10:50 Race 5 NEC FR2.0 (race 1) 25 minuten
11:05 - 11:30 Race 6 Samsung BMW 130i Cup (race 1) 10 ronden (max 25 min)
11:45 - 12:10 Race 7 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 2) 12 ronden (max 25 min)
12:10 - 12.55 Pauze
12:55 - 13.35 Race 8 Seat Cupra Cup (race 2) 40 minuten
13:50 - 14:25 Race 9 Samsung BMW 130i Cup (race 2) 16 ronden (max 35 min)
14:40 - 15:05 Race 10 Formido Suzuki Swift Cup (race 2) 12 ronden (max 25 min)
15:20 - 15:45 Race 11 Formule Ford (race 2) 12 ronden (max 25 min)
16:00 - 16:25 Race 12 NEC FR2.0 (race 2) 25 minuten

Bron: Media CPZ



  

   



Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e8f79c
Onthoud mijn gegevens!