National Autosport nieuws: 'Sheila Verschuur vanaf 19 februari in programma PK'
PK is een objectief autoprogramma dat elke maandagvond om 21:20 uur te zien is op Nederland 3.  Het wordt gepresenteerd door Bas van Putten (muziekwetenschapper en columnist bij Autoweek), Rob Kamphues (racet voor zijn hobby) en vanaf 19 februari 2007 zal Sheila Verschuur toegevoegd worden aan dit presentatieduo.

PK gaat over auto’s en autorijden, informatie en soms ook met een knipoog. Het programma belicht aspecten die niet voor de hand liggen, veelal gericht op het gedrag en de passie van mensen als het op auto’s aankomt.

Nieuw item
Vanaf 19 februari start het tweede seizoen van PK. Er zal een nieuw item worden toegevoegd aan het programma, namelijk Sjeezen met Sheila. In dit item kunnen mensen met een eigen auto racen op circuitpark Zandvoort tegen autocoureur Sheila Verschuur. Wie kan er beter rijden autocoureur Sheila of de niet ervaren bestuurder?

Jouw auto, mijn auto
Het onderdeel ‘Jouw auto, mijn auto’ zal ook in het tweede seizoen van PK regelmatig zijn opwachting maken. Hierin geniet de kijker mee hoe twee autobezitters voor een week van auto ruilen. Een ruil die meestal anders uitpakt dan dat de deelnemers voor ogen hebben.

Dromen
In het vernieuwde PK zullen Rob, Bas en Sheila zich ook overgeven aan hun dromen. Zo ontmoeten we Dario Benuzzi, Ferrari’s illustere testrijder en wat heeft schrijver Herman Brusselmans toch met BMW?!

Bron: www.sheilaverschuur.nlReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
130923
Onthoud mijn gegevens!