National autosport nieuws: 'Bleekemolens Race Planet op Circuit Park Zandvoort'Race Experience en Lamborghini Experience
Voor individuele liefhebbers en voor kleine groepen organiseert Bleekemolens Race Planet de Race Experience. Dit dagvullende programma is zo uitgebreid dat er nauwelijks tijd is voor de lunch.

Nieuw is de spectaculaire Lamborghini Experience, waarbij u de unieke en exclusieve kans krijgt om zelf één van onze Lamborghini Gallardo’s te besturen!

Op het circuit van Zandvoort biedt Bleekemolen u en uw gasten, medewerkers en/of relaties de kans om te rijden met (een selectie van) Lamborghini Gallardo’s, Porsche 911’s, BMW 130i Cup lookalikes, Renault Spider raceversies, Mini Cooper raceversies en formuleauto’s! Rijden met quads, terreinrijden met een 4x4’s, een kartrace en ‘meeracen’ met een coureur kan ook onderdeel van het programma uitmaken, evenals een slalom, ‘ijsrijden’ en een ‘vliegend tapijt’.

Aan het einde van de dag mag u, indien gewenst, met uw eigen auto het circuit verkennen.
Deelname aan de Race Experience kost € 229,00 (€ 239,00 in het weekeinde), de Lamborghini Experience kost € 299,00 (€ 309,00 in het weekeinde). 

       

Groepen tot enkele duizenden deelnemers
Voor groepen vanaf zes deelnemers heeft Bleekemolen een groot aantal succesvolle  incentiveprogramma’s ontwikkeld. U kunt al een groepsarrangement organiseren voor € 240,00 per persoon (vanaf 8 personen).

Voor groepen vanaf 8 deelnemers kunt u uw eigen arrangement op maat samenstellen. Bleekemolens Race Planet biedt u een ruime keuze uit programmaonderdelen. Denk aan zelf rijden met onze Lamborghini Gallardo’s, Porsche 911 raceauto’s, formuleauto’s, BMW 130i Cup Lookalikes, onze Renault Spider raceversies en Mini Cooper raceversies.

Overige mogelijke programmaonderdelen zijn terreinrijden in de duinen, ‘sideways’ meerijden met een coureur, off-road met quads, een kartcompetitie, een slalomproef, ‘ijsrijden’ en het ‘vliegend tapijt’.

Bleekemolens Race Planet biedt u daarnaast een ruime keuze op het gebied van catering en ‘racy’ VIP-rooms. Vraag om een offerte op maat!


 
VIP-programma’s
Bleekemolens Race Planet organiseert tevens exclusieve, individuele VIP-arrangementen. Tijdens deze arrangementen ligt de nadruk op persoonlijke instructie en rijden met exclusieve GT’s en raceauto’s.

Het Porsche VIP-arrangement en het Lamborghini VIP-arrangement duren elk 2,5 uur. Naast het tot de verbeelding sprekende rijprogramma behoren onder meer een lunch en een toepasselijk cadeau tot het arrangement.
De programma’s bestaan uit:

• Zelf rijden met een Lamborghini Gallardo
   (alleen Lamborghini VIP-arrangement)
• Zelf rijden met een Porsche 911 raceauto
• Zelf rijden met een formulewagen
• Meerijden met een ervaren coureur
• Persoonlijke instructie

De kosten bedragen € 325,00 voor het Porsche VIP-arrangement en € 445,00 voor het Lamborghini VIP-arrangement.
 
De Driving Experience is een drie uur durend arrangement, met de nadruk op veel rijden en persoonlijke instructie. U maakt uitgebreid kennis met een Lamborghini Gallardo en een Porsche 911 raceauto. Iedere deelnemer krijgt een toepasselijk cadeau. De prijs bedraagt € 845,00.

        

Rijvaardigheidscursussen
Bleekemolens Race Planet organiseert op Circuit Park Zandvoort even leuke als leerzame rijvaardigheidscursussen. Voor individuele deelnemers is er de cursus ‘Verhoogde Rijvaardigheid’, voor groepen vanaf 8 personen is de cursus ‘Safe Driving’ ontwikkeld. Het programma is in de beide gevallen als volgt:

• Theorie
• Uitleg over de juiste zit- en stuurhouding en spiegelafstelling
• Het rijden van de ‘ideale lijn’
• ‘Sportief’ rijden
• Stuuroefeningen bestaande uit een slalom voor- en achteruit
• Uitwijkproef
• Remproef
• Certificaatuitreiking

Deelname aan de cursus ‘Verhoogde Rijvaardigheid’ kost, inclusief lunch, € 145,00 per persoon. Deelnemers aan de groepscursus ‘Safe Driving’ genieten van een uitgebreid cateringpakket en worden in een luxe VIP-room ontvangen. Deelname kost € 185,00 per deelnemer.

Security & High Level Driving Course
De Bleekemolen Security & High Level Driving Course op het circuit van Zandvoort is speciaal ontwikkeld voor privé-chauffeurs, bedrijven, organisaties en vermogende particulieren. Veiligheid en rijvaardigheid zijn de hoofdthema’s.

Wat moet u doen, en wat moet u vooral niet doen, als u het slachtoffer dreigt te worden van ontvoering of een overval? En wat is er tegen ‘carjacking’ te doen?

Vip gast Team Bleekemolen
Autosport spreekt tot de verbeelding. Team Bleekemolen behoort al jarenlang tot de topteams, met een lange erelijst. Als VIP-gast van Team Bleekemolen krijgen u en uw relaties of medewerkers een bijzonder kijkje achter de schermen van de autosport.

U wordt ontvangen in de hospitalitytent van het team, waar u de gehele dag welkom bent. De rijders van Team Bleekemolen vertellen u over hun belevenissen. U krijgt een rondleiding door het rennerskwartier en geniet van de catering op VIP-niveau.

Bezoek Team Bleekemolen, het succesvolle raceteam van de bekendste racefamilie van Nederland, als VIPgast tijdens een race-evenement! VIP-gasten krijgen:

• Een toegangskaart voor de paddock
• Toegang tot de Bleekemolen hospitalitytent
• Rondleiding door het rennerskwartier
• Inside information van de rijders
• Goed verzorgde catering
• Een unieke ervaring!

Kijk voor meer informatie op www.raceplanet.nl.

Bron: www.circuit-zandvoort.nl

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c319ee
Onthoud mijn gegevens!