Nat autosport nieuws: 'Westfield Cup enorm populair!'Nieuwegein, 11 november 2008 - Het seizoen is nog maar nauwelijks afgelopen en men is al weer druk met het seizoen 2009 bezig. Beleefde de TopGear Westfield Cup in het eerste seizoen al een enorme groei, zo zal deze trend zich in 2009 onveranderd voortzetten. Het aantal rijders wat in 2009 aan de start zal verschijnen is door de populariteit van de cup inmiddels al stilletjes richting de 40 deelnemers aan het kruipen.

Ook in 2009 zullen er diverse rijders die op basis van het totaalpakket waarbij het behalen van de licentie zit inbegrepen instappen in deze populaire klasse.

Het concept, wat afgelopen seizoen is geïntroduceerd is bijzonder positief aangeslagen, de betaalbaarheid in combinatie met een goed reglement, de lage instapdrempel voor een ieder is de sleutel van het succes. Een reden voor Media partner TopGear Magazine om ook volgend seizoen bij de cup betrokken te blijven.Afgelopen vrijdag werden hiervoor de contracten tussen de uitgever VDS Magazines en Westfield Nederland ondertekend. Hiernaast zullen ook Amarant groep, Klaver Makelaardij, Pronk Transport en Aviosign bij de cup betrokken blijven. Verder is Westfield Nederland nog in onderhandeling met een paar zeer  interessante partijen.

Westfield UK juicht het enorme succes van deze klasse toe en doet er alles aan de reeds bestelde racers op tijd te leveren. Er zijn voor 2009 nog enkele plaatsen beschikbaar dus mocht u nog twijfels hebben over het Westfield gevoel?? Neem contact op, of nog beter, kom langs in Lelystad en voor u het weet…… heeft u een nieuwe hobby.

Bron: Karin Dolman, Media Westfield Racing / Mega Sportscars / Foto's: Karin Dolman     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b2ebd3
Onthoud mijn gegevens!