Nat. autosport nieuws: 'VOORDELIGE CIRCUIT PARK ZANDVOORT JAARKAARTEN'Zandvoort, 13 februari 2008. Ook dit jaar hebben vaste Circuit Park Zandvoort-bezoekers ook in 2008 de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen. De jaarkaart is verkrijgbaar vanaf 60 euro en biedt toegang tot alle Circuit Park Zandvoort evenementen.

De regelmatige bezoekers van Circuit Park Zandvoort zijn met een jaarkaart niet alleen voordelig uit, ook hoeven zij niet langer in de rij voor de kassa’s te wachten.

Zij kunnen gewoon doorlopen. De jaarkaart geeft toegang tot alle evenementen op Circuit Park Zandvoort, waaronder ook het DTM evenement. Ook geeft de jaarkaart gratis toegang bij de Dutch Power Pack Festivals op TT-Circuit Assen en Circuit Zolder. De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart is helaas niet geldig tijdens het A1GP World Cup of Motorsport weekend.

Nieuw in 2008 is de Duin-jaarkaart. Deze kaart is goedkoper dan de Paddock-jaarkaart en geeft toegang tot het gehele duinterrein. Voor de Duin-jaarkaart betaalt men slechts € 60,00.

Autosportliefhebbers die graag de raceauto’s van dichtbij willen zien in het rennerskwartier en coureurs om een handtekening willen vragen, kunnen een Paddock-jaarkaart aanschaffen. Deze kaart kost € 115,00 en biedt vrij entree tot de paddock en de duinen. Paddock-jaarkaarthouders krijgen ook toegang tot de overdekte hoofdtribune, met uitzondering van het DTM evenement en de A1GP World Cup of Motorsport.

Voor de kinderen tot 12 jaar worden lagere tarieven gerekend. Zo kost een Kinder-duin-jaarkaart € 30,00 en bedraagt de prijs van een Kinder-paddock-jaarkaart € 60,00.

Via de website van het Circuit Park Zandvoort is het bestelformulier te downloaden. Daarnaast kan men tijdens kantooruren bellen met 023 5 740 740 en wordt het formulier opgestuurd.

Meer informatie is te vinden op www.circuit-zandvoort.nl.
Het bestelformulier is te bereiken via www.circuit-zandvoort.nl/events/tickets

Bron: Kees Koning, Media Coördinator Circuit Park Zandvoort
Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties / Eric Bol, Raceflash.nl

   

  


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9fb410
Onthoud mijn gegevens!