Nat. autosport nieuws: 'VOORBESCHOUWING PAASRACES TDC (Toerwagen Diessel Cup) 2008'Toerwagen Diesel Cup  Cees van Oord is benoemd tot de Cup coördinator van de Toerwagen Diesel Cup, het nieuwe kampioenschap dat 22 maart tijdens de Kinzo Paasraces van start gaat. Van Oord zal voor de rijders en teams in de TDC het belangrijkste aanspreekpunt zijn.
» meer informatie

Definitief format TDC gepresenteerd
 De deelnemers van de Toerwagen Diesel Cup hebben voor 2008 een goed gevuld schema voor de boeg. Zaterdags wordt gedurende een half uur gekwalificeerd, waarin de startopstelling voor de eerste wedstrijd wordt bepaald, die aan het eind van de dag van start zal gaan.
» meer informatie


Strijd tussen BMW, Seat, Volkswagen, Alfa Romeo en ...
Maar liefst vier verschillende automerken zullen met het debuut van de Toerwagen Diesel Cup, tijdens de Kinzo Paasraces, aan de start staan. De startopstelling van de TDC zal bestaan uit diverse BMW 120d's, Seat Ibiza's, Volkswagen Golfs en Alfa Romeo 147's. Allen met een Dieselmotor als gemeenschappelijke krachtbron.
» meer informatie

Kalender vol A-evenementen in debuutseizoen TDC
De Toerwagen Diesel Cup is al in haar debuutseizoen verzekerd van een ijzersterke kalender, gevuld met veertien races, tijdens zeven A-evenementen, verdeeld over drie verschillende circuits.
» meer informatie

Bron: Media CPZ, Cees van Oord Cup Coördinator (TDC)Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f98c84
Onthoud mijn gegevens!