Nat. autosport nieuws: 'Vd Heuvel gespot in Nascar op Zandvoort'Zandvoort- Op een regenachtige dinsdagmiddag kwamen er toch regenboog kleuren voorbij, namelijk de nieuwe NASCAR auto uit Amerika van de DNRT.
Voor Jeroen van den Heuvel was het mogelijk gemaakt om een test te doen in deze auto. Daar er ook mensen met camera aanwezig waren, moest er ook enige reactie gegeven worden op het verschijnen van de coureur.


Jeroen: " we zijn verschillende opties voor het seizoen 2008 aan het bekijken. Ons management is bezig met budgetbesprekingen met verschillende bedrijven, en mijn gevoel zegt wel dat hier iets positiefs uit gaat komen. Wat het wordt kunnen en mogen wij nog geen uitspraken over doen daar we verschillende belangen bij meerdere bedrijven en sponsoren hebben. Ook dit jaar laat de faktor geld de
tijd beinvloeden !".

Even over deze auto: " het ziet er natuurlijk schitterend gaaf uit en het is allemaal mooi materiaal. Tevens gaat hij ook
VRESELIJK hard, en rijdt hij ook alleen goed als je echt hard durft. 

  

Ik ben ook zeer te spreken over de INTRAX schokdempers en het veilige aspect van de auto. Ik maak er natuurlijk geen geheim van dat ik fan ben van alles wat uit Amerika komt, zeker het hier een 6 liter Corvette motor betreft met 500 PK en een gewicht van 1050 kg. Zeer binnenkort zullen wij onze beslissing bekend maken, tot die tijd kan ik helaas nog niks zeggen".

Bron: Media Jeroen van de Heuvel

                             


    


 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
004c7f
Onthoud mijn gegevens!