Nat. autosport nieuws: 'Vd Heuvel 3e in Assen'Op uitnodiging van Saker Europe kwam Jeroen van den Heuvel naar Assen om te testen en samen te rijden met vaste rijder Nico Gründman . In de ochtend sessie wist de equipe een stabiele afstelling te vinden en een 4e tijd in de kwalificatie te realiseren. De toptijden konden niet bereikt worden omdat de Saker nog rechte lijnsnelheid mistte.

De Saker had een zeer goede wegligging en voelde zeer vertrouwd aan voor de race. Nico nam de start voor zijn rekening en deed dit zeer netjes, zeker gezien de hevige regen. Als 9e kwam de auto bij de rijders wissel aan en Jeroen had een zware taak te volbrengen. De Saker deed het perfect in de bochten en de ene na de andere auto was het slachtoffer voor Jeroen. 2 rondjes voor het einde veroverde Jeroen nog de 3 plaats en bijna zelfs de 2e plaats, maar net niet !

De start van de 2e race verliep een beetje rommelig, en na 20 minuten moest Nico weer binnen komen om toch de regenbanden te wisselen voor slicks. Jeroen probeerde nog een aardige opmars te maken, maar de topsnelheid van de Saker was niet te vinden en hierdoor zakte de equipe verder weg. In het laatste uur moest de equipe binnen komen vanwege een klein technische mankement. Dit is een klein onderdeel t.b.v. het testprogramma wat voor de volgende race weer verholpen kan worden. De doorontwikkeling van de Sakers verloopt spoedig en volgens planning, tevens heerst er een ontspannen en goede sfeer bij het fabrieksteam. Jeroen : “ ik ben erg blij werkzaam te zijn voor het team en ook tegelijkertijd af en toe een wedstrijd met Nico Gründman te mogen rijden, mijn dank gaat ook uit naar hem en het hele team”.

Bron:  media Jeroen van den Heuvel

                             

                

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cf9e60
Onthoud mijn gegevens!