Nat. autosport nieuws: “TROPHY OF THE DUNES” WORDT “WIJZONOL TROPHY”



Zandvoort, 14 april 2008 - Tijdens de Kinzo Paasraces, traditioneel de start van het nationale raceseizoen 2008, sloten Wijzonol Bouwverven en Circuit Park Zandvoort een samenwerkingsovereenkomst. Als onderdeel van deze overeenkomst verbindt Wijzonol Bouwverven zich als titelsponsor aan het bekende race-evenement “Trophy of the Dunes”, dat hierdoor in 2008 en 2009 als “Wijzonol Trophy” zal worden aangeduid. De Wijzonol Trophy staat dit jaar tijdens het weekeinde van 6 en 7 september aanstaande op de kalender.

“We zijn er content mee dat een merk als Wijzonol zijn activiteiten als teamsponsor in de klasses van het Dutch Power Pack nu heeft uitgebreid naar een status als partner van het circuit en naamgever van één van onze traditionele evenementen”, verklaart Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort. Het afgelopen jaar sponsorde Wijzonol twee auto’s in de Dunlop SportMaxx Clio Cup en dit jaar werd het Wijzonol Rhesus Racingteam uitgebreid met twee auto’s in de Formido Swift Cup. “De motivatie van Wijzonol om in te stappen in de autosport komt voort uit het feit dat deze tak zich uitstekend leent voor relatiemarketing”, zegt Marlies van Wijhe, algemeen directeur van van Wijhe Verf. “Het afgelopen seizoen hebben we al diverse grote groepen gasten ontvangen, zoals consumenten, schilders en detaillisten. Ook de aandacht in de media, zowel via de televisie als via de schrijvende pers, was voor ons een reden om als sponsor in de autosport actief te worden.”

De “Wijzonol Trophy” zal breed onder de aandacht worden gebracht bij consumenten en schilders door middel van grootschalige acties bij verfwinkels en verfgrossiers in Nederland. Wijzonol is de merknaam van het Zwolse familiebedrijf Van Wijhe Verf. Deze onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige verfproducten voor de professionele- en de consumentenmarkt. Met een innovatieve en flexibele instelling heeft het onafhankelijke bedrijf inmiddels een zeer sterke marktpositie verworven, zowel in Nederland onder de merknaam Wijzonol als in het buitenland onder de merknaam Ralston.

Bron: Kees Koning, Media Coördinator Circuit Park Zandvoort
Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties







  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
786283
Onthoud mijn gegevens!