Nat. autosport nieuws: 'SPEEDSERIES, 29 MEI OP SPA FRANCORCHAMPS'Op 29 mei gaat het gebeuren, de extra race op het legendarische circuit van Spa Francorchamps in België! Iedereen die wel eens op dit circuit heeft gereden weet dat rijden op Spa Francorchamps een enorm bijzondere ervaring is.

Verschillende Sakers zullen meedoen aan deze race, en uitkomen tussen auto’s van een aantal andere klassen.
Zo rijden op het evenement de Youngtimers uit Nederland, de Alfa Challenge, de Ferrari Challenge, de Britse CN Cars en een aantal Duitse klassen. Er doen coureurs mee uit Frankrijk, Groot Brittanië, België, Nederland, Italië en Duitsland. Kortom, een bijzonder evenement en een unieke kans om Saker te laten zien op internationaal niveau. De Engelsen hebben reeds interesse getoond om meer races met de Saker Sportscar te gaan doen. Saker Sportscars gaat er zeker van uit dat dit een vruchtbaar en spectaculair race evenement zal worden!   

Voor Saker Sportscars zullen aan de start 12 teams staan in een startveld van meer dan 35 wagens. Naast deze rijders zullen er ook verschillende gastrijders hun rondes maken in een Saker. De race telt mee voor het kampioenschap in de Saker Sportscars Challenge.

Voor meer informatie, check de volgende websites:

http://www.sakerchallenge.nl/
http://www.sakersportscars.com/
http://www.speedracinguk.com/

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b44480
Onthoud mijn gegevens!