Nat. autosport nieuws: 'Saker Sportscar Challenge, de grand finale! 16 oktober 2009, Zandvoort'Het raceseizoen zit er weer bijna op voor de Sakers. Aanstaande vrijdag 16 oktober worden de laatste races van de Saker Sportscar Challenge verreden op Circuit Park Zandvoort. Het is een succesvol seizoen geweest voor Schouten Racing, zij staan momenteel ver op kop en zijn niet meer in te halen.. De kampioen is dus bekend, gefeliciteerd jongens! Persoonality presteert dit jaar knap en zal bij een constante race komende vrijdag de 2e plaats in het kampioenschap innemen.

Waar de buit in de kopgroep al verdeeld is, lijkt verderop in het veld de strijd nog niet gestreden. Baco racing met Bart Bruggeman en Coen Gardien debuteert erg succesvol en ligt momenteel 5e in hun eerste seizoen, maar maakt zelfs nog kans op een 4e plaats! Een spannende race dus voor deze heren. Ook voor Jaap Wilkens ligt er nog een flinke uitdaging. Hij kan nog 7e worden, mits hij Nandor Trumpi voorblijft, en Amberu en Reekers achter zich weet te houden de komende race.

Saker Sportscars en Saker Racing willen alvast alle rijders, de sponsoren en het team bedanken voor hun inzet het afgelopen raceseizoen. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten op het circuit met evenveel enthousiasme en toewijding als de afgelopen jaren!

Tijdschema:

Inschrijven:                  7:00 uur t/m 7:30 uur
Ontbijt:                        7:30 uur

Vrije training:               9:00 uur t/m 9:30 uur
Tijdtraining:                  10:20 uur t/m 10:50 uur

1e wedstrijd:                 11:50 uur over 12 ronden

Rijdersbriefing: `           12:45 uur

2e wedstrijd:                 14:20 uur over 12 ronden
3e wedstrijd:                 16:00 uur over 70 minuten met 1 verplichte rijderwissel          

Tekst: Brenda Kanters – Marketing en PR Saker Sportscars
Foto’s: Maarten Beerten          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
585f82
Onthoud mijn gegevens!