Nat. autosport nieuws: 'Renger experimenteert met nieuwe helm'LE CASTELLET, 08 NOVEMBER 2007 – Renger van der Zande introduceerde deze week op het Zuid-Franse Circuit Paul Ricard een opvallend nieuw helmdesign. Op basis van zijn herkenbare fluoriserend geel/zwarte design, bedacht GR8 Industries een nieuw spektaculair ontwerp.

Het geel werd vervangen voor een speciale matzwarte paint, de oorspronkelijk zwarte vlakken zijn nu fel oranje gespoten. Renger’s nieuwe helm maakte deze week direct zijn debuut tijdens zijn World Series Formule Renault 3.5 test voor Prema Power.

Een goede helm is voor iedere coureur van vitaal belang. Renger valt al jaren terug op het Japanse merk Arai, een grootheid in de autosport. Een helm biedt echter meer dan alleen een goede bescherming. Voor Renger is zijn ontwerp tevens een soort van visitekaartje, een herkenbaar element dat als leidraad door zijn nog jonge carrière van de karts naar de top van de autosport loopt.

RENGER: “Ik vind hem heel stoer, GR8 Industries heeft een goede job gedaan. Voor mij persoonlijk is dit experiment best even wennen, ik heb tot nu toe alleen maar mijn vertrouwde geel/zwarte helm gedragen. De nieuwe matzwarte basis is echt mooi en met de oranje tinten verdedig ik nu ook de Nederlandse kleuren in het buitenland!”

Bron: Media Renger van der Zande

    


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
4b0ef1
Onthoud mijn gegevens!