Nat. Autosport nieuws: 'Q8 Truck GP Racing 19 en 20 mei a.s. Circuit Zolder (B)'.Voor het eerst sinds jaren wordt de Truck Grand Prix niet in september gereden, maar in de maand mei. 19 en 20 mei staan in het teken van trucks. Centraal op de agenda staat vanzelfsprekend het Europees Kampioenschap Truckracing. Onder het motto 'heavy weight, close racing plaatst Circuit Zolder dit kampioenschap alvast op een hoog schavot qua spektakelwaarde. Nagenoeg alle toeschouwers die deze truckraces ooit hebben gezien, kunnen het alleen maar met ons eens zijn.Het evenement wordt vervolledigd met races van de BonGou Belcar Endurance Cup, Belcar Sprint Cup, Benelux Racing League (BRL) en Legends Cars.

In de paddock komen liefhebbers van vrachtwagens uitgebreid aan hun trekken: meer dan 100 prachtig gedecoreerde trucks vormen samen een indrukwekkende show.Showtrucks!
20 en 21 mei 2007 staat garant voor 10 ton truck-en raceplezier! Naast de racetrucks die je op het circuit aan het werk ziet (meer info op pagina 27), vind je in de paddock een verbluffende verzameling showtrucks. In 2006 waren er zoals 100 "gepimpte" trucks aanwezig, in 2007 wordt alles op alles gezet om dit aantal ruimschoots te overschrijden!

Wil je zelf ook aanwezig zijn met je showtruck en misschien in de prijzen vallen omdat jij dat mooiste wagen hebt?

Meld je dan alvast aan bij:
Koen Hendrickx truckshow@circuit-zolder.be
Fax: + 32 11 85 88 93

Programma
European Truck Racing Cup
BonGou Belcar Endurance Cup
Belcar Sprint Cup
Benelux Racing League
Legends Cars

Toegangsprijs
Zaterdag: euro17,50
Zondag: euro 20
Weekend: euro 25
Paddock inbegrepen

Meer informatie
www.belcar.com
www.brl-v6.com
www.legendsspirit.com

Bron: media Circuit Zolder

 Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f70a3e
Onthoud mijn gegevens!