Nat. autosport nieuws: Jeroen van den Heuvel, 'Sakerdag succes op Zandvoort'Gisteren werd op Zandvoort een Sakerdag georganiseerd door Saker Sportscars Europe. Het publiek en coureurs konden kennis maken met de Sakers. Beide types Sakers, de dichte en open versie, waren aanwezig. Veel mensen waren
afgekomen op het spektakel. Het publiek werd voorgelicht over de kwaliteiten van de Saker en de organisatie van de nieuwe autosportfabriek uit het Nederlandse Etten-Leur.

Tevens kon het publiek meerijden in een van de vele Sakers, en hier was duidelijk te merken hoe het publiek onder de indruk was van de snelheid en het weggedrag van auto.
Verschillende coureurs kregen ook de mogelijkheid om zelf met de Sakers te rijden. Veel coureurs waren onder de indruk van het snelle maar vooral vriendelijke karakter van de race auto.
Tevens was het gehele team van Jeroen van den Heuvel uitgenodigd om mee te rijden met hun Saker Sportscar. Het team heeft een paar goede test-runs kunnen maken, en heeft weer nieuwe gegevens voor de toekomst. VDH-Racing was
Saker Sportscars Europe ook zeer dankbaar voor de uitnodiging daar het een jaar geleden was dat het team met de Saker de baan opging.
Jeroen: " het was een zeer leerzaam en vooral gezellig weekeinde, en dit smaakt natuurlijk naar meer......".

Bron: Jeroen van den Heuvel

                                             

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2406f9
Onthoud mijn gegevens!