Nat. autosport nieuws: 'Jeroen Bleekemolen officieel ambassadeur van de Saker Sportscar!'Etten Leur 27 september - Met trots kan Saker Sportscars Europe melden dat A1Grand Prix team Nederland coureur Jeroen Bleekemolen officieel ambassadeur van de Saker Sportscar is geworden.

Vanaf komend weekend, wanneer de eerste race van het nieuwe A1GP seizoen zal worden verreden, zal Jeroen dan ook met Saker sponsoring op jacht gaan naar podiumplaatsen.

Laurens Meyer, CEO van Saker Sportscars Europe: "Ik ben trots dat Jeroen Bleekemolen onze vertegenwoordiger is in de internationale autosport. Jeroen is voor mij altijd het toonbeeld geweest van de complete coureur die in allerlei soorten racewagens heeft weten te winnen, waaronder in GT auto’s. Jeroen zal op zijn beurt natuurlijk zijn best doen om Saker zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Gedurende komend weekend zal er dan ook een Saker GT op het circuit aanwezig zijn om mensen kennis te laten maken met dit mooie merk."

Jeroen Bleekemolen: "De Saker is een zeer snelle en interessante raceauto, die het rijden van een echte sportscar voor veel rijders binnen handbereik heeft gebracht. Ik ben dan ook vereerd dit jonge merk te mogen vertegenwoordigen."

Saker Sportscars Europe is een Nederlandse raceautofabrikant. Vanuit de productiefaciliteit in Etten-Leur legt men zich toe op de bouw van de Saker Sportscar in Europa. Naast de prestaties op het circuit, vormen hierbij betrouwbare techniek en een betaalbaar onderhoud belangrijke speerpunten. 

Saker Sportscars Europe verheugt zich op een jarenlange samenwerking met Jeroen op weg naar de top!

Bron: www.sakereurope.com

  

    

 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
daa176
Onthoud mijn gegevens!