Nat. autosport nieuws: 'Jadbalja Racing Dag Zandvoort 25 mei 2008'Zoals elk jaar organiseert Jadbalja Racing een gezellige dag op het circuit van Zandvoort.
Op 25 mei a.s. is het weer zo ver en ben je van harte welkom!
Persoonality heeft dit jaar een groep uitgenodigd van het onderwijscentrum het Roessingh (Stichting EduKint: verzorging speciaal onderwijs voor lichamelijke en meervoudig gehandicapte en langdurig zieke kinderen).

Zij gaan deze kinderen dit jaar in de watten leggen op het circuit van Zandvoort.

Het team van Jadbalja Racing nodigt jou uit voor een dagje autosport. Je bent vanaf 09.00 uur van harte welkom bij ons in de pitboxen. Zoals je inmiddels wel gewend bent van ons, is er de mogelijkheid om een paar rondjes op het circuit mee te rijden in de Saker racewagens. De coureurs zullen met 5 wagens klaarstaan om mensen rond te rijden.

Cafema verzorgt de koffie en onze sponsor Deli XL zorgt voor een hapje en drankje. Samen maken we er een gezellige, hopelijk zomerse, dag van … Om 18.00 uur sluit het circuit en kan er niet meer gereden worden. Wij sluiten onze bar om 19.00 uur.Zin om met ons mee te rijden? Het is echt een super ervaring! Meld je dan aan. Het aantal plaatsen om mee te rijden is beperkt, dus op volgorde van binnenkomst aanmeldingen gaan we een indeling maken. Laat ons weten of je komt en met hoeveel personen.

Dit alles graag onder vermelding van naam bedrijf, namen deelnemers , of het gaat om volwassenen of een kind
én of je mee wilt rijden in een Saker! Al deze informatie kun je mailen aan Laurens@meyerbeheer.nl 

Wij vinden het leuk je te mogen begroeten de 25ste op circuit Zandvoort!

Bron: Laurens Meyer, namens Jadbalja Racing. (www.jadbalja.nl ) / Foto's Marcel Bol Raceflash.nl


  

    


  


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9ac1d5
Onthoud mijn gegevens!