Nat. autosport nieuws: 'Finale Tango Dutch GT4 live op RTL7'ZANDVOORT (6 oktober 2009) – Aankomend weekend wordt op Circuit Park Zandvoort tijdens de Formido Finaleraces de seizoensfinale van het Tango Dutch GT4 Championship verreden. De ontknoping van het spectaculaire GT4-kampioenschap wordt zondag 11 oktober live uitgezonden op RTL7. De kijker kan zich opmaken voor spraakmakende wedstrijden, waarvoor zeker 22 tot de verbeelding sprekende GT’s aan de start verschijnen.

Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort en tevens organisator van het Tango Dutch GT4, reageerde verheugd: “Dit is de bekroning op een prachtig debuutseizoen van het Tango Dutch GT4. Het is nooit eerder voorgekomen dat een finale van een Nederlandse autosportklasse live op de nationale televisie werd uitgezonden. Dit is een groot compliment voor alle teams, sponsors, organisatie en anderen die hun schouders onder het Tango Dutch GT4 hebben gezet.”

De uitzending begint zondag 11 oktober om 15.15 uur op RTL7 met een re-live verslag van de tweede sprintrace van het Tango Dutch GT4. Rond 15.45 uur wordt er live overgeschakeld naar Zandvoort met sfeerimpressies en interviews vanaf de startgrid. Om 16.00 uur begint het live verslag van de hoofdrace, van start tot finish en inclusief spectaculaire pitstops met rijderwissels. Met afsluitend de prijsuitreiking en de huldiging van de eerste kampioen van het Tango Dutch GT4.

Bron: Kees Koning, Media Coördinator Circuit Park Zandvoort
          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
179901
Onthoud mijn gegevens!