Nat. autosport nieuws: 'Donald Molenaar: “Samsung BMW 130i Cup is supercompetitief” 'Komend weekend gaan de coureurs in de Samsung BMW 130i Cup de strijd met elkaar aan op alweer een nieuw circuit, het befaamde Belgische circuit van Zolder. Vorig seizoen behoorden de races op Zolder tot de spannendste van het hele seizoen en ook nu zijn de verwachtingen hoog. Daarnaast is er een speciaal BMW Privileges programma voor gasten van BMW. Kortom, een weekend om naar uit te kijken!

Donald Molenaar verraste velen met zijn entree in de Samsung BMW 130i Cup. De toerwagenexpert maakt deel uit van Tempo Team Racing. “De klasse is supercompetitief”, concludeert hij na vier raceweekeinden. “De races zijn super, er is eigenlijk altijd een leuke strijd.” Donald is ook goed te spreken over de kwalificatietrainingen, waarbij de snelste tijden uit de beide sessies bij elkaar worden opgeteld. De coureur met de snelste totaaltijd mag in de eerste race van pole position vertrekken. “Dat is leuk. Nu moet je in de beide trainingen vlammen om een goede startpositie veilig te stellen. Vroeger kon je de tweede kwalificatietraining overslaan als de baan langzamer was.”
Molenaar heeft nog wel wat te wensen. “Van mij mogen er nog betere schokdempers onder de auto, zodat de auto nog meer ‘racy’ wordt.”


Donald Molenaar vaste rijder (nu al het 4de race seizoen) van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team rijdt ook als de tijd en races zich niet kruisen voor het Tempo Team in de Samsung BMW 130i Cup.

Zie www.colle-sittard.nl voor alle informatie over Donald Molenaar en zijn team coureur Sandor van Es bij het Collé Rental & Sales BRL Racing Team.

Klik hier voor de volledige voorbeschouwing Zolder 4/5 aug.

Bron: Media Samsung BMW 130i Cup / BMW Nederland

  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
5ecb40
Onthoud mijn gegevens!