Nat. autosport nieuws: 'CIRCUIT PARK ZANDVOORT PRESENTEERT DUTCH POWER PACK JAARBOEK 2008'Zandvoort, 3 februari 2008 - Op vrijdag 30 januari presenteerde Circuit Park Zandvoort het Dutch Power Pack Jaarboek. Het 192 pagina’s tellende jaaroverzicht werd tijdens het Dutch Power Pack feest aan de aanwezige coureurs overhandigd.

Niet alleen vierde Circuit Park Zandvoort het afgelopen jaar haar 60-jarige jubileum, ook werd het Dutch Power Pack een steeds sterker wordend begrip in de nationale autosport. Bij een professionele race organisatie als die van het Dutch Power Pack, hoort natuurlijk ook een speciaal naslagwerk waarin met vele prachtige foto’s en boeiende verhalen nogmaals wordt teruggeblikt op het afgelopen raceseizoen.Met maar liefst 192 pagina’s wordt het Dutch Power Pack Jaarboek 2008 een heus verzamelobject. Na een korte terugblik op de geschiedenis van de Zandvoortse racepiste, wordt de lezer getrakteerd op fraaie raceverslagen over de spannende strijd in de Samsung BMW 130i Cup, de enerverende competitie in de Dunlop SportMaxx Clio Cup en de boeiende gevechten van de jonge talenten in de Formido Swift Cup. Ook de Toerwagen Diesel Cup, de Formule Ford en de Benelux Racing League zullen niet in het jaaroverzicht ontbreken. Ten slotte wordt kort vooruit geblikt naar seizoen 2009 waarbij het nieuwe Dutch GT4 Championship als nieuwe topklasse binnen het Dutch Power Pack zal acteren.

Het Dutch Power Pack Jaarboek is vanaf heden verkrijgbaar bij de receptie van Circuit Park Zandvoort, de Mickey’s Bar aan het einde van de pitstraat, Autopassion in Haarlem en bij Pole Position in Zandvoort. Daarnaast is het mogelijk om het boek te bestellen via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl).

Bron: Kees Koning, Media Coördinator Circuit Park Zandvoort
Foto: Fast Company

          

     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cea35f
Onthoud mijn gegevens!