Nat. autosport nieuws: 'Beek Auto Racing hoofddealer TAROX remdelen'Den Haag, 8 december 2008. Beek Auto Racing in Den Haag is aangesteld als hoofddealer van de producent van hoogwaardige remdelen TAROX. TAROX ontwikkelt en produceert remschijven en upgrade kits en levert remblokken voor automobilisten die geen concessies willen doen op het gebied van prestaties en veiligheid. De Italiaanse fabrikant fabriceert tevens een compleet programma remdelen voor de autosport. Beek Auto Racing levert het complete programma van TAROX en kan de remdelen tevens inbouwen in de eigen, professionele werkplaats. Beek Auto Racing is al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het technisch optimaliseren van weg- en raceauto’s.

TAROX is al meer dan 30 jaar een toonaangevende producent van kwalitatief hoogstaande remdelen. TAROX onderscheidt zich onder meer door een zeer breed leveringsprogramma, met meer dan 800 toepassingen voor straatgebruik en een autosportcatalogus met meer dan 20 remklauwen en 30 typen remschijven.
TAROX was in 1982 technisch partner van Formule 1 wereldkampioen Williams en is thans leverancier van Donkervoort, dat de kersverse GT af-fabriek van Tarox remmen voorziet. Ook de in Nederland gebouwde Saker sportscars, ontwikkeld voor circuitgebruik, worden door de fabrikant met een TAROX remsysteem uitgerust. Deze en vele andere ervaringen hebben bijgedragen aan het hoge prestatie- en kwaliteitsniveau.

Klaas van Vuure is mede-eigenaar van Beek Auto Racing. Hij is blij met de uitbreiding van zijn leveringsprogramma. “De producten van TAROX zijn kwalitatief hoogwaardig en het programma is zeer breed. We hebben dus voor elke klant en elke wens een oplossing. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het programma van TAROX snel leverbaar is, waarbij elk product compleet met toebehoren zoals bouten en brackets wordt geleverd. Ik vind het ook een groot pluspunt dat de pasvorm van de producten goed is. De montage verloopt daardoor snel en goed.”
Het oog wil ook wat, daarom zijn de remklauwen in diverse kleuren leverbaar zijn. De standaardkleur is grijs, optioneel zijn oranje, rood en blauw leverbaar. 

Het programma voor straatgebruik bestaat uit remschijven, remblokken en kits (remschijven, remblokken, remklauwen en toebehoren). De bekendste remschijf uit het programma is de G88, herkenbaar aan de ‘turbinevormige’ groeven die de warmte snel en efficiënt afvoeren. Dit garandeert ook bij zware belasting een goede remwerking en verkleint de kans op kromtrekken of scheurvorming drastisch. TAROX levert een breed programma met bijbehorende remblokken, passend bij het voertuig en de wensen van de bestuurder.
De upgrade kits van TAROX variëren van systemen voor compacte remsystemen, voor 14 of 15 inch grote wielen, tot systemen voorzien van remschijven tot 400 mm in doorsnede met remklauwen voorzien van maximaal zestien remzuigers. 
 
Ook voor autosporttoepassingen heeft TAROX een breed programma ontwikkeld, met onder meer een keuze uit negentien remklauwen en remblokken in vijf verschillende compounds.   

Beek Auto Racing is gevestigd aan de Weser 6 in Den Haag (Industrieterrein Forepark, vlak naast de A4 en A13). Voor nadere informatie: www.beekautoracing.nl  of 070-320 65 79.


     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
3b0d85
Onthoud mijn gegevens!