Nat. autosport nieuws: 'Allard Kalff gastrijder voor Jadbalja Go Fast in Final 4.'Het Jadbalja Racing team uit Etten-Leur zet komende zondag twee equipes in voor de laatste race in de Winter Endurance Series op Zandvoort. Na de vorige succesvolle deelname aan dit kampioenschap tijdens de Nieuwjaarsrace, kan het team zich voor komende race wederom verheugen op een sterke rijderbezetting. Naast Gerrit Meyer in de Jadbalja Go Fast Saker Sprint neemt namelijk niemand minder dan Allard Kalf plaats.

In de Nieuwjaarsrace werd Meyer samen met Bob Herber nog derde met deze bolide, maar met de ervaren Allard Kalff als teamgenoot is een herhaling van deze topprestatie eveneens een realistische doelstelling. 

Ook Laurens Meyer maakt zich weer op voor hopelijk een goede klassering met de Jadbalja Saker GT. Na een Nieuwjaarsrace vol tegenslag, waar Meyer met Jeroen Bleekemolen oorspronkelijk op weg leek naar een tweede plaats, is ook deze equipe er weer helemaal klaar voor. Ditmaal echter wel zonder Jeroen Bleekemolen, want hij heeft testverplichtingen met de Le Mans Porsche op Paul Ricard.Daarom neemt naast Meyer nu Saker Challenge coureur Herbert Boender plaats in de Saker Sportscar GT. “Herbert is in het dagelijks leven engineer voor Saker Sportscars en behoort binnen Jadbalja tot één van de snelste coureurs, dus ik zie het helemaal zitten voor zondag!”, aldus Laurens Meyer.

De ontknoping van dit winterkampioenschap vindt plaats op Circuit Park Zandvoort, de wedstrijd zal gaan over vier uur en begint om 12.00 uur. Eerder die dag zal een 60 minuten durende kwalificatie plaatsvinden, welke om 10.00 uur ’s ochtends aanvangt. De Final 4 is tevens gratis toegankelijk voor toeschouwers.

Bron: Stefan Halters, Jadbalja Racing
     


  
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ff3de7
Onthoud mijn gegevens!