Nat. autosport nieuws: '4 december Saker kennismakingstest...'De Saker kennismakingstest is een groot succes!  Het geeft potentiële Sakerrijders een unieke kans om het rijden in een sportscar te ervaren. Voor coureurs die zoeken naar een passende klasse voor de komende jaren en deze down force Sportscar nader willen testen, hebben we op het circuit van Zandvoort weer een testdag…Tijdens deze testdag op 4 december a.s. wordt u uitgebreid geïnformeerd door onze mensen over de Saker Sportscar en de Saker Challenge. We vertellen graag over ons fabricage proces en de voordelige onderdelen die we altijd op voorraad hebben, zodat blijven rijden geen enkel probleem is.
En over ons groeiende startveld in een gelijkwaardige en spannende klasse dat over het gehele veld tot mooie gevechten leidt. Daarnaast bieden we het unieke leaseconcept via Prisma Lease aan. Dit kan een fiscaal aantrekkelijke overweging zijn. Tevens brengen we geïnteresseerden indien nodig in contact met de juiste mensen om de Saker te servicen. Wij vertellen er graag meer over tijdens deze dag.


 
We zullen 4 december met zowel de open versie, Saker Sprint, als de gesloten Saker GT versie rijden. U kunt van te voren uw voorkeur aangeven voor de test. De kosten van de Saker Kennismakingstest bedragen € 250.- p.p.
Met het groeiende startveld in de Saker Challenge voor seizoen 2009 is de Saker test een mooie en unieke kans om voorzichtig warm te draaien voor een nieuwe stap als coureur.
 
Aanmelden kan voor serieus geïnteresseerden, in het bezit van een EU-licentie, via Benthe@sakersportscars.com

 Saker Sportscars/Benthe Stevens

    

     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
90c368
Onthoud mijn gegevens!