GT4 nieuws: 'NIELS BOUWHUIS IN DUTCH GT4'Het komend seizoen gaat Niels Bouwhuis in zijn lustrumjaar in de autosport in de Dutch GT4 rijden met een Ginetta G50R bij het Belgische KS Motorsport uit Lubbeek www.ksmotorsport.be/default.asp?d=1, een ervaren en zeer professioneel team dat vorig jaar ook al met deze auto heeft deelgenomen aan het Belgische BTCS en al vele jaren ervaring heeft in de toerwagenraces. Na 4 jaar BRL, 3 jaar Clio Cup en 2 jaar formulewagens is het gelukt met medewerking van zijn sponsors om Niels te laten uitkomen in de Eredivisie van de Nederlandse autosport: de Dutch GT4.

In deze klasse worden tussen de 15 en 20 wagens aan de start verwacht, waaronder dus de Ginetta G50R GT4, Porsche 911 GT4,  BMW M3 GT4, BMW Z4 GT4,  Ford Mustang FR500C,  Corvette C6 GT4, Aston Martin N24 Vantage GT4,  Audi TT GT4, Maserati GranTurismo e.a. Allemaal zeer aansprekende racewagens.
 
“Het is voor mij een droom die uitkomt om te racen in de GT4 klasse. Ik ben echt superblij dat ik komend seizoen zal racen in deze zeer competitieve klasse en heb het volste vertrouwen in de Ginetta G50R GT4 en het team van KS-Motorsport. De combinatie van dit alles voorspelt dat het een prachtig seizoen gaat worden. Ik kan niet wachten tot ik voor de eerste keer plaats mag nemen in de Ginetta, al zal het wel even wennen zijn met het stuur aan de rechterkant!”, aldus Niels.


 
De Ginetta G50R is een vorig jaar nieuw geintroduceerde racewagen, welke is opgebouwd uit een buizenframe met een polyester body. De wagen heeft een 4 liter Ford Zytek V6 motor met 310 pk en een gewicht van 950 kg, een sequentiële versnellingsbak en het stuur aan de rechterkant (!) want de wagen is in GB (Yorkshire) gebouwd. Meer informatie kunt u vinden op www.ginettacars.com/index.php
 
Deelname van Niels in de Dutch GT4 wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders, Tracé Detachering, 4Some, Quantaris, STB en de Combi.
 
Met vriendelijke groet,
NOB Racing / Dick Bouwhuis www.nielsbouwhuis.nl  
          

     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
de9c8f
Onthoud mijn gegevens!