Formule BRL nieuws: Eerste rijder bekent Ferdinand Kool Linder-Racing'Linder-racing zal tijdens de Rizzla Racing Day op 3 augustus aan de start verschijnen met de nieuwe Formule BRL. De in Venray geprepareerde formuleauto  zal bestuurd worden door niemand minder dan de vaste Linder-Racing coureur Ferdinand Kool.
Kool (momenteel 11de in de tussenstand van de BRL-V6) is zeer verheugd weer in een formule auto uit te kunnen komen. “De auto ligt mij en ik heb alle vertrouwen dat we samen met mijn team er een mooi weekend van gaan maken.”

Ferdinand is geen onbekende van formule autos en zijn cv liegt er niet om. Als hoogtepunt kan hij zijn vice kampioenschap in het Duits Formule 3 kampioenschap in 2006 achter teamgenoot Ho-Pin Tung noteren.


 
Team eigenaar Louis in de Rijp legt deze dagen de laatste hand aan de voorbereiding. “De auto is helemaal gereed, we zijn nu alleen nog bezig met praktische zaken zoals bestickering ed.” Louis, die ook dit jaar weer actief was met Audi-Sport op Le-Mans, kent de auto inmiddels goed. “Helaas mag niemand testen maar dat geeft voor mijn team geen probleem. We zijn de hele winter bezig geweest met data-analyse dus ik verwacht dat we in korte tijd de perfecte setup kunnen vinden voor de race in Assen”
 
Bent u benieuwd naar de race dan kunt u zelf gratis gaan kijken in Assen op zondag 3 Augustus tijdens de 9de editie van de Rizzla Racing Day.
 
Bron: www.fk-racing.com / Linder-Racing
     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f1c07f
Onthoud mijn gegevens!