Finale Races Circuitpark zandvoort 28/29 oktoberCircuit Park Zandvoort organiseert het slotstuk van de nationale kampioenschappen tijdens de Finaleraces in het weekeinde van 28 en 29 oktober.

De eerste kwalificatietrainingen beginnen zaterdag 28 oktober om tien uur, waarna er in de middag een twee-uurs race in de Shell Helix Seat Cupra Cup wordt verreden.

Het raceprogramma op zondag 29 oktober start om half tien uur. Aan de start verschijnen de BenQ-Siemens BMW 130i Cup, de Elf Benelux Racing League, de Van Uitert Formule Ford, de Dunlop SportMaxx Clio Cup en de Shell Helix Seat Cupra Cup.

De toegangsprijs tot de duinen bedraagt 12 Euro (tot 12 jaar gratis), een Paddockkaart kost 35 Euro (tot 12 jaar 50% korting). Deze kaarten zijn tevens geldig voor de trainingsdag, zaterdag 28 oktober. Voor de overdekte hoofdtribune geldt een toeslag van 5 Euro. Houders van een paddockkaart hebben gratis toegang tot de tribune.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij alle vestigingen van TicketBox. Kijk voor de adressen op www.ticketbox.nl, alwaar ook online te bestellen is. Voor iedere bezoeker is er geheel gratis het full colour programmablad, met allerlei wetenswaardigheden.


                      www.circuit-zandvoort.nl


             www.colle-sittard.nl / www.colleracing.nl


                            www.brl-v6.com


                      www.ast-suspension.com

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0e9acc
Onthoud mijn gegevens!