F1 DRIVEN DUTCH RACEDRIVER OF THE YEAR 2008 - WIE WORDT ‘F1 DRIVEN DUTCH RACEDRIVER OF THE YEAR 2008?’Michiel Mol, mede-eigenaar van Force India, heeft een nieuwe autosportprijs opgericht onder de noemer 'F1 Driven Dutch Racedriver of the Year'. Met deze prijs wil Mol Nederlands racetalent stimuleren verder te komen in de autosport.

Maximaal acht Nederlandse coureurs zullen een jaar lang strijden om deze prijs. Het publiek zal bepalen wie deze acht kandidaten zullen worden, door een stem uit te brengen op de vandaag gelanceerde website www.f1driven.com. Stemmers maken kans op diverse prijzen, waaronder een reis naar een Grand Prix in Europ

De acht gekozen coureurs zullen wekelijks worden beoordeeld door een professionele jury, onder leiding van Mol zelf. De kandidaten zullen worden beoordeeld op diverse onderdelen, zoals talent, prestaties, presentatie, focus en ambitie. De beoordelingen zullen terug te vinden zijn op eerdergenoemde website. Aan het einde van ieder jaar zal er een prijsuitreiking plaatsvinden tijdens een groot galafeest. De winnaar krijgt niet alleen de titel 'F1 Driven Dutch Racedriver of the Year', maar kan ook rekenen op steun in zijn of haar verdere racecarrière.

Michiel Mol: “F1 Driven is bedoeld om jong talent een kans te geven. We zullen een platform creeren dat wordt ondersteund door de beste adviseurs en kenners. De fans bepalen samen met een deskundige jury wie de beste jonge coureur van Nederland is. Uiteindelijk hopen we natuurlijk met zijn allen dat er snel weer een Nederlander in de F1 rijdt. Maar op basis van de talenten die nu rondrijden in de F3 en GP23 denk ik dat dat niet lang meer gaat duren. Ik verheug me ontzettend op de uitreiking van de eerste ‘F1 Driven Racedriver of the Year award’.”

Op 9 mei worden zowel de jury als de kandidaten bekendgemaakt.

Stem nu op jouw F1 DRIVEN DUTCH RACEDRIVER OF THE YEAR op www.f1driven.com.

Bron: Eva van Pelt, GR8 Industries BV

  

  

  


  
   

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c227b6
Onthoud mijn gegevens!