Circuit nieuws: 'Circuit Park Zandvoort start verkoop E-Tickets'Vanaf heden zijn voor diverse evenementen op Circuit Park Zandvoort E-Tickets te koop. Dit zijn toegangsbewijzen die via de website van Circuit Park Zandvoort gekocht kunnen worden. De gebruiker kan deze E-Tickets zelf printen en hoeft deze ook niet in te wisselen voor andere kaarten. Met de komst van E-Tickets hoeven autosportfans niet meer in de rij voor de kassa’s te staan.

Het E-Tickets systeem is opgezet in samenwerking met Paylogic, een bedrijf dat zich al jaren richt op de markt van online betalingssystemen en digitale toegangsbewijzen. Met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem kan de bezoeker kiezen uit de diverse tickets die beschikbaar zijn.
Voor het betalen van de E-Tickets kan men kiezen uit meer dan 25 betalingsmethoden, waaronder iDeal en creditcard.

De toegangskaarten krijgen elk een unieke barcode, die bij het betreden van het circuit terrein gescand wordt. Omdat men al een toegangsbewijs heeft, kan men gebruik maken van een speciale E-Ticket ingang en hoeft men niet in de rij voor de kassa te staan. Daarnaast zijn E-Tickets goedkoper dan aan de kassa.

E-Tickets voor de Paasraces, de Pinksterraces én het FIA WTCC evenement zijn te koop via www.circuit-zandvoort.nl. Meer informatie over Paylogic is te vinden op www.paylogic.nl

Bron: Media Circuit Park Zandvoort

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
21a455
Onthoud mijn gegevens!