Beek Auto Racing viert jubileum met veiling voor KankerbestrijdingDen Haag, 22 december 2006. Beek Auto Racing in Den Haag bestaat in 2007 vijftien jaar. De eigenaren Paul Welther en Klaas van Vuure willen dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 24 februari 2007 organiseert Beek Auto Racing een feestelijke dag voor klanten en relaties én een veiling van autosport-automobilia, waarvan de opbrengt volledig ten goede komt van KWF Kankerbestrijding.

Beek Auto Racing is druk op zoek naar leuke en/of unieke autosport-automobilia. “Denk bijvoorbeeld aan posters, een raceoverall of een helm van een bekende coureur, modelauto’s, onderdelen van raceauto’s en dergelijke”, aldus Klaas van Vuure. “Het zou prachtig zijn als we straks op 24 februari een fors bedrag aan KWF Kankerbestrijding kunnen overmaken.”
Iedereen die een bijdrage aan dit initiatief wil leveren, kan contact opnemen met Beek Auto Racing, tel. 070-3206 579 of e-mail info@beekautoracing.nl.    
Beek Auto Racing organiseert de veiling in samenwerking met Walter Stoof, die over veel ervaring op dit gebied beschikt. De veiling vindt plaats in het bedrijfspand van Beek Auto Racing, gevestigd aan de Weser 6 op industrieterrein Forepark in Den Haag.
    
Beek Auto Racing werd opgericht door de succesvolle autocoureur Hans van der Beek. Zoals de naam al aangeeft, hield het bedrijf zich voornamelijk met de preparatie en reparatie van raceauto’s bezig. Van der Beek had daarnaast een autoschadebedrijf.
Vandaag de dag dekt de naam ‘Beek Auto Racing’ de lading allang niet meer. De firma, enkele jaren geleden overgenomen door Klaas van Vuure en Paul Welther, is onder meer gespecialiseerd in chiptuning. Door een aanpassing van de software van het motormanagement verhoogt Beek Auto Racing het vermogen en het koppel van turbodieselmotoren en van benzinemotoren die voorzien zijn van een turbo. Vooral onder berijders van een moderne turbodiesel is chiptuning een populaire en betaalbare manier om de prestaties van hun auto verder te verbeteren, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de betrouwbaarheid. Beek Auto Racing heeft negen gespecialiseerde dealers in heel Nederland, zodat u nooit ver hoeft te reizen om uw auto te laten aanpassen.

Beek Auto Racing beschikt ook als één van de weinige in Nederland over een rollentestbank die geschikt is voor twee- en vierwielaangedreven voertuigen, met een maximum motorkoppel van 500 respectievelijk 800 Nm.      
Beek Auto Racing is zijn ‘roots’ niet vergeten. De firma is onder meer verantwoordelijk voor de aanpassingen van het motormanagement van de Seats Ibiza TDi in de nationale Seat Cupra Cup en de Volkswagen Endurance Cup, waarin wordt gereden met een raceversie van de VW Golf V TDi.  

Kijk voor nadere informatie op www.beekautoracing.nl.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
07d13b
Onthoud mijn gegevens!