ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) en de Dutch Supercar Challenge presenteren 27-28 oktober a.s.: SLAM!FM Finaleraces om het Kampioenschap in de Dutch Supercar ChallengeOp zaterdag 27 en zondag 28 oktober worden op het TT Circuit van Assen de SLAM!FM Finaleraces van de Dutch Supercar Challenge verreden. Het programma biedt van begin tot eind schitterende races, met onder andere Vipers, DTM Audi’s, een Ferrari F430, dikke BMW’s en nog veel meer.Ook de Youngtimer Trophy beleeft zijn finale op Assen en laat met auto’s als de Renault Alpine en de VW Scirocco oude tijden herleven. Een waar spektakel dus voor jong en oud!
 
In samenwerking met ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) en Peter Grondel van ADS (Advanced Driving School) is er voor dit weekend ook een race uitgeschreven voor deelnemers uit een groot aantal Cups zoals de BMW 120i D, de SEAT, de BMW Ziengscup, de Volkswagen Endurance Cup. Op zondag gaan deze kanonnen gezamenlijk van start voor een race van 120 minuten.

Voor elke autosportliefhebber zijn deze races een absolute must. Hier moet je gewoon bij zijn om er over te kunnen vertellen. De raceauto’s zijn spectaculair en de wedstrijden zullen je zeker imponeren.

Van alle races maakt Marlin Media opnamen, die uitgezonden zullen worden via het DSC programma op RTL7 en MotorsTV.


 
Info: website Dutch Supercar Challenge: www.supercarchallenge.nl

“See you on track, be there!!!”

Tekst: Media Team ACNN


  

   

  

  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b4eb63
Onthoud mijn gegevens!