Jeroen Van den Heuvel - Wintershall High Quality Oil – The NetherlandsWintershall® is één van de meest oude olieraffinaderijen in Europa, welke nog steeds alle olie uit de eerste rang grondolie produceert. Hierdoor hebben alle oliën van Wintershall® de aller hoogste kwaliteit en zijn ze altijd een vol synthetisch product welke vooral gebruikt wordt in de hoogste categorieën van ieder tak van auto en motorsport. De Duitse raffinaderij produceert daarom ook de hoge kwaliteitsproducten voor veel bekende oliemerken. Tevens maken veel hoog aangeschreven oliemerken gebruik van de zuivere basisgrondstoffen van Wintershall® .

Het eigen research laboratorium in Duitsland ontwikkeld zelf alle nieuwe formules, maar het belangrijkste; hier worden ook alle producten steekproefsgewijs gecheckt voor,tijdens en na iedere productie order. 

Wintershall® beschikt daarom ook over de gelegenheid om gebruikte olie te analyseren. Vooral voor de duurdere automerken en professionele/fabriek en  raceteams is dit een must voor research en doorontwikkeling.
Bij alle grote autofabrieken die kwaliteit zeer hoog hebben staan wordt Wintershall® voorgeschreven voor de meest lange levensduur in combinatie hoge prestaties. Bij alle voor- geschreven longlife oliën van o.a. Audi,Bentley,BMW,Corvette,Mercedes,Ford-Racing®,Honda ,Jaguar,Porsche  enz. staat Wintershall® of een oliemerk welke gebruik maakt van substanties van Wintershall® bovenaan in de aanbevelingslijst in combinatie met fabrieksgarantie. 

Wintershall® - The Netherlands ( vertegenwoordiging door coureur en ondernemer Jeroen Van den Heuvel uit Etten-Leur ) heeft het importeurschap gekregen van de raffinaderij in samen werking met  de Belgische importeur RTCB N.V.

Samen zorgt deze organisatie voor een constante voorraad van hoge kwaliteitsproducten, snelle levering, altijd het goede advies en voor de bulk voorraden beschikt de organisatie over eigen bulkvrachtwagens om adequaat te voldoen aan de vraag van de klanten.

Wintershall® één met VDH-Racing

Wintershall® heeft zich als bedrijf aangesloten bij VDH-Racing uit Etten-Leur. Het professionele racing team welke zich buiten hun circuitactiviteiten tevens bezig houdt met onderhoud en tuning van exclusieve tour en sport auto’s maakt uitsluitend gebruik van de kwaliteitsprodukten van Wintershall® High Quality Oil.

Coureur Jeroen van den Heuvel ; “ wij zorgen dat onze klanten alleen over de beste materialen kunnen beschikken. Alle straat en circuitauto’s bij ons worden alleen maar voorzien van oliën en smeermiddelen van Wintershall. Wij racen er nu ook mee en we zien bijvoorbeeld de olietemperatuur van de motor,versnellingsbak en het differentieel aanzienlijk zakken en meer constant blijven dan iedere andere olie die we gebruikt hebben. We zien ook veel minder slijtage van metalen in de gebruikte olie waardoor de levensduur en prestaties van onze motoren nog beter worden. De Wintershall® producten zorgen voor een echt veel hogere wrijvingsweerstand en dit is ook voor het normale straat gebruik een groot voordeel. Zowel voor het milieu als voor onze geliefde voertuigen. Want een echte autoliefhebber wil alleen het aller beste voor zijn motorvoertuigen, net als ik !!! “.

Media Jeroen van de Heuvel

                             


    


 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e4c903
Onthoud mijn gegevens!