Int. autosport nieuws: 'XAVIER MAASSEN IN FORMULE 1'

 LANAKEN. Xavier Maassen zal morgen zijn Formule 1 debuut maken op het circuit van Zolder. Hij zal het circuit exclusief in de ochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur hebben om de Coloni F1 uit 1991 te testen. Deze test is bedoeld als een shake-down nadat de Coloni volledig gerestaureerd is.

De auto is in handen van GEVA Racing, van Gert Valkenburg, het team waar Xavier in 2002 het Belgisch Kampioenschap Formule Ford mee won.

Xavier zal op 22 augustus tijdens het evenement Wings & Wheels met de Coloni F1 in actie komen. Deze schitterende is in bezit van een trouwe partner van Xavier Maassen. Hij is dan ook gevraagd om met deze 570 pk sterke bolide te rijden voor dit event.

Op 22 augustus 2009 wordt voor de vierde maal het Classic Wings & Wheels Gala georganiseerd op de vliegbasis Gilze Rijen. In een nostalgische omgeving kan genoten worden van klassieke automobielen en klassieke vliegtuigen.

Xavier: ‘Het is geweldig om toch mijn Formule 1 debuut te maken. Het is dan weliswaar in een iets andere context, maar toch heel erg gaaf. Ik ben benieuwd hoe de auto rijdt.’

Bron: Xavier Maassenwww.xaviermaassen.nl

       


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
50b260
Onthoud mijn gegevens!