Int. autosport nieuws: 'Voorverkoop Circuit Zolder gestart!'De kalender van Circuit Zolder voor 2008 werd eerder deze maand bekend gemaakt.
Op 12 en 13 april wordt het startschot van het seizoen gegeven tijdens de Belgian Race Kick Off. Het is een traditie dat het autosportjaar op circuit van start gaat op Circuit Zolder, met dit jaar opnieuw de eerste wedstrijden van nationale kampioenschappen BTCS en BELCAR.

Ook Dunlop SportMaxx Endurance Cup en Renault Clio Cup staan op het programma van in dat weekend. Later op het jaar volgen ondermeer de Belgian Champ Car Grand Prix en Superleague Formula, 24 Hours of Zolder, Truck Grand Prix en FIA GT Championship.
 
Voor vier evenementen start de online voorverkoop vandaag, 1 februari. Circuit Zolder werkt sinds 2005 met online ticketverkoop en scancontrole aan de ingangen. Vanaf 2008 wordt hiervoor samengewerkt met TicketMatic.
Wie één of meerdere tickets wenst te kopen, wordt stap voor stap begeleid door de online aankoop op www.circuit-zolder.be. Eens de betaling aanvaard werd (meerdere betalingsmogelijkheden zijn mogelijk), kan de koper zijn of haar ticket(s) downloaden en afdrukken. Eenvoudiger kan haast niet!
 
Dit weekend is Circuit Zolder trouwens aanwezig op de International Racing Show de Liège. Om de twee topevenementen van dit jaar te teasen, zijn zowel een wagen van CHAMP CAR als van de SUPERLEAGUE FORMULA aanwezig op de stand.
In samenwerking met Mediagroep Van Dyck Belcar worden via een wedstrijd diverse prijzen weggegeven, waaronder cursussen car control, jaarabonnementen voor Circuit Zolder en ritten in de pace-car bij wedstrijden van Belcar.

Bron: Media Circuit Zolder


       
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ab16ee
Onthoud mijn gegevens!