Int. autosport nieuws: 'Van der Kooi Sportscars team - Seizoen afsluiting 2007 op TT Circuit Assen'
Zondag middag de 11de van de 11de is het dan weer zover, de afsluiting van het race seizoen 2007 staat voor de deur. Ook hebben we voor die dag twee instructeurs gevraagd, voor die mensen die hun rijkwaliteit willen verbeteren of gewoon voor mensen die meer begeleiding willen hebben in het rijden op een circuit.

Op deze dag zullen meerdere auto’s op de baan zijn, echter heeft iedereen respect voor een ander zijn rijprestaties, materiaal en ervaring. De kosten zijn € 250.= per auto en we rijden van 13.00 uur tot 17.00 uur. De inschrijvingen stromen binnen, maar opgeven kan nog steeds, er zijn nog enkele plaatsen vrij. (Via email of telefoon.) Ook dit jaar is er helaas wel weer een beperking van deelnemers om het veld niet te vol te krijgen.

Agenda November.
1 November, Spa-Francorchamps, ”Lotus only” via Lotus Thierry Verhiest in België de hele dag voor€ 275.00.
3 November, Lotusclub "Tuning & Ruilbeurs".
6 November, Gesloten i.v.m. Tuning beurs Keulen.
11 November, Seizoen afsluiting Assen.
17 November, Infodag Caterham Academy.
23 November, Driftdag op Niederrhein.

LOTUS CUP WAS TOT DE LAATSTE WEDSTRIJD SPANNEND
Afgelopen zondag werd de laatste wedstrijd verreden in Hockenheim en die was spannend tot de laatste minuut. Willem zijn laatste concurrent die hem nog de titel kon afpakken reed zonder enig probleem zijn rondjes in de stromende regen, en de Exige van Willem wilde deze laatste race niet echt lekker meer lopen en had last van het vele vocht.
Gelukkig reed hij de race wel tot het einde uit en eindigde daar op een tweede plaats. Dat betekende dat hij door zijn totale hoge punten aantal het Europese Kampioenschap binnen haalde!

Autovisie Caterham Academy 2008 / 2009
Naast deze nieuwsbrief vindt u een Flyer die u uitlegt wat de Caterham Academy 2008/2009 inhoudt. Op zaterdag 17 November zal er in Amsterdam een bijeenkomst georganiseerd worden voor geïnteresseerden.
Op die dag zal er genoeg ruimte zijn voor eventuele vragen. Het initiatief is simpel, sit down and have fun! Er zijn zoals in de Flyer staat veel verschillende mogelijkheden om te rijden in de Caterham Academy.
Mart van der Kooi is hiervoor de contactpersoon, als u meer wilt weten of de zeventiende aanwezig wilt zijn, bel of mail met Mart zodat hij u meer kan vertellen. 0573-255933 info@vanderkooisportscars.nl

Driften – Driften - Driften – Driften - Driften – Driften - Driften – Driften - Driften – Driften - Driften - Driften
Door GP-Elite wordt in samenwerking met Van der Kooi Sportscars vrijdag 23 november op de oude Britse luchtmachtbasis Niederrhein (D) een driftdag georganiseerd. Op deze dag kunt u onder leiding van professionele instructeurs, uw rijvaardigheid en wagenbeheersing vergroten. Op het terrein worden diverse parcours uitgezet voor zowel beginners als gevorderden. Tevens wordt het parcours continu nat gehouden. Wij bieden u de mogelijkheid om
de cursus te volgen met uw eigen auto of met een speciaal geprepareerde BMW 325i met sperdifferentieel.

Voor meer informatie zie: www.gp-elite.nl

Bron: Van der Kooi Sportscars team

  

    


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
437e70
Onthoud mijn gegevens!