Int. Autosport nieuws: 'SRCompetition en Intermobiel Racing bundelen hun krachten'Gisteren 29 februari is er dan een definitief besluit gekomen. Na een zeer geslaagde test sessie op Circuit Zolder op 21 februari jl. hebben SRCompetition en Intermobiel Racing besloten om hun krachten te bundelen en onder de naam Intermobiel Racing verder te gaan.

Intermobiel Racing, onder leiding van Emile Cobben, heeft begin dit jaar contact gezocht met SRCompetition dat op zoek was naar extra rijders om het team te versterken. SRCompetition bestond voorheen uit de broers Henrico en Marius Berghuijs en goede vriend Jeroen Brunsveld. Hierbij was de aandacht van Intermobiel Racing op SRCompetition gevallen. De contacten waren snel gelegd.


 
Emile Cobben is samen met Menno Kuus een talenten programma begonnen onder Intermobiel Racing om zo talenten uit de karting de kans te geven om hoger op te komen in de autosport. Zo kwamen Cobben en Kuus in de karting een talent tegen waarvan zij vonden dat hij klaar was voor de autosport. Het gaat hier om Kampioen Kings of Karting Marcel Timmer. Deze jongen is al zeer ervaren in Endurance rijden en zou een perfecte match zijn in de Endurance autosport.
 
Het is de bedoeling van Intermobiel Racing om jonge talenten de kans te geven om in de autosport te komen onder goede begeleiding. Menno woont dichtbij het circuit Zolder met zijn eigen hotel. Vanuit hier is een stuk begeleiding makkelijk te realiseren en kunnen meerdere zaken gelijk gecombineerd worden. Na een testdag waar hij dan de talenten tips zal geven is het bijkomen in hostellerie 'De Kluis' een ideale manier om alles bij een maaltijd nog eens na te lopen.


 
SRCompetition zal gedurende seizoen 2008 het Intermobiel Racing team compleet maken en zal dit jaar met een Seat Ibiza nr. 60 van start gaan in de DNRT Seat Endurance cup.

Op de foto's: Intermobiel Racing rijders bezetting bestaat uit v.l.n.r.: Marcel Timmer - Henrico Berghuijs – Marius Berghuijs- Jeroen Brunsveld.
 
Meer info kunt is te vinden op deze sites:
www.marcelracing.nl
www.srcompetition.nl
www.intermobielracing.com


    


  
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
4b9911
Onthoud mijn gegevens!