Int. autosport nieuws: 'Renger rijdt uitstekende 'recovery drive' in Macau'Renger van der Zande heeft in de hoofdrace in Macau laten zien over een enorme vechtersmentaliteit te beschikken. Na het omgooien van de afstelling van de auto van een dag eerder, behoorde hij nu tot de snelste coureurs van het veld. Gestart vanaf de elfde stek kwam hij als zevende aan de finish, maar zijn rondetijden gaven aan dat hij het de leiders heel lastig had kunnen maken.

"In de warmup van vanochtend ging het een stuk beter", zei Renger. "We reden tijden die goed waren voor de top-drie en dat was ons het hele weekend nog niet gelukt. Al die veranderingen aan de auto hebben duidelijk geholpen en in de middelste sector, met alle bochten, behoorden we gewoon tot de snelsten. Dat beloofde dus veel goeds voor de race."

"Ik had een goede start en kon gelijk twee man pakken, waarna er in de eerste bocht een paar jongens op elkaar klapten, waar ik mooi omheen kon rijden. Die aanrijdingen zorgden voor een rode vlag en na de herstart kon ik erg goed meekomen en probeerde ik uit alle macht de TOM's voor me in te halen. Ik reed volledig op de limiet, schampte de muren en trok echt alles uit de auto. Op het rechte stuk trok die TOM's echter gewoon van me weg en dus kon ik hem niet pakken."

"Ik ben hier natuurlijk gekomen om te winnen en het is jammer dat dat niet is gelukt, maar desondanks heb ik enorm genoten. Tijdens de race kon ik alles doen met de auto wat ik wilde en dat was fantastisch. Het was zo gaaf om zo dicht langs de muren de rijden. Het team heeft de auto gedurende het weekend geweldig verbeterd en ik wil ook onze sponsor City of Dreams bedanken. Ze hebben ons als sterren behandeld."

"Het seizoen zit er op en nu gaan we de winter in. We zullen proberen om een mooi plekje te veroveren voor 2010!"

  


               
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f0d918
Onthoud mijn gegevens!