Int. autosport nieuws: 'Meer dan 250 deelnemers, het aftellen begint... 'Terwijl de eindejaarsfestiviteiten met rassen schreden naderen, telt de doorwinterde autosportfan naar zijn eerste grote afspraak met de nationale autosport af: de Legend Boucles de Spa 2010!

We moet nog goed 70 maal het zandmannetje zien langskomen alvorens naar de regio Spa af te mogen zakken om er de meest legendarische rallywagens uit de geschiedenis van de rallysport aan het werk te zien. Rallywagens die ons tot op de dag van vandaag doen dromen...

Op meer dan een maand van de uiterste inschrijvingsdatum kreeg de organisator overigens al meer dan 250 inschrijvingsformulieren binnen, een onwaarschijnlijk succes.

En om de discussies rond de kerstboom, kerstkalkoen of kerststal aan te wakkeren, zal de organisator vanaf vandaag op zijn site http://www.race-rally.be/ regelmatig en vanaf vandaag  vijf deelnemende teams bekend maken en dat tot aan de persconferentie op 29 januari op de International Racing Show de Liège.

De dagelijkse vijf onthullingen worden louter willekeurig vrijgegeven, al blijft het lekkers wel voor de laatste weken voorbehouden.

Hierbij alvast de eerste vijf equipes, waarbij meteen opvalt dat het aandeel buitenlanders aanzienlijk toegenomen is...

Legend:
Johnny Vanzeebroek  Fiat 131 Abarth
David Paveley (GB)  Mazda RX7 Gr.B
Jean Mertens   Alpine A310 Gr.4

Classic:
Serge Baiwir   Lancia 037
Nicolas De Crem   Porsche 924

Prettige feesten en tot gauw!

En we hopen u allen in goede gezondheid op 20 februari in Spa te mogen verwelkomen!
  


               
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b4eb63
Onthoud mijn gegevens!