Int. autosport nieuws: 'Laatste nieuws MY Power Product 7 februari'MY Power Products is de eerst aangestelde distributeur in Continentaal-Europa voor JCB Power Systems Dieselmax motoren. Wij zijn samen met onze dealers verantwoordelijk voor de verkoop, distributie en serviceondersteuning in de gehele Benelux. Lees meer....

Wereld snelste dieselmotorJCB Dieselmax is Wereld snelste dieselmotor, geproduceerd volgens de meest geavanceerde en toegepaste technologieën. De JCB Dieselmax is dus de diesel voor de toekomst, en nu al leverbaar.  Lees meer...

Naast alle hedendaagse eisen qua emissies waaraan de Dieselmax motoren uiteraard voldoen, kennen wij ook speciale uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan Zone II offshore toepassing met ATEX, of voor sprinkler toepassing maar ook als scheepsvoortstuwing of hulpmotor. Daarnaast zal op korte termijn de CCR-II goedkeuring ook afgerond zijn dus in elke toepassing, hoe speciaal dan ook, vindt de Dieselmax zijn weg.

SonderingsmachineDe eerste JCB Dieselmax IPU’s (= Industrial Power Units) zijn geplaatst en zoals verwacht, door de gebruikers zeer goed ontvangen. Een zeer speciale nieuwbouw van een sonderinginstallatie, een repowering van een BPG kraan en een SLD pompset zijn een drietal aansprekende voorbeelden, waarom er voor de JCB Dieselmax is gekozen.

Gebouwd volgens de nu beschikbare meest geavanceerde en toegepaste technologieën, is de JCB Dieselmax dus de diesel voor de toekomst, en nu al leverbaar met een:

Neemt u dan ook zeker eens een kijkje op de website van: http://www.jcbpowersystems.com en laat u eens verrassen.

Qua service in de Benelux staat het volgende team voor u klaar om u waar noodzakelijk zeker van de nodige support te gaan voorzien.

Voor vragen of een afspraak kunt u contact opnemen met:
Hans Herweijer – Managing Director van MY Power Products BV

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:
Hans Herweijer –Managing Director
Mobiel: 06 52 331 204
Zaak: 0297 581 555
E-mail: hansherweijer@mypowerproducts.com
Website: www.mypowerproducts.com                        

             
Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
706cda
Onthoud mijn gegevens!