Int. autosport nieuws: 'FORMULE 2 TEST, DRIFTCURSUS + EIGEN STAND OP MILJONAIR FAIR VOOR KELVIN SNOEKS!'NIEUW-VENNEP, 09 DECEMBER 2009 – Waar de wintermaanden normaliter synoniem staan voor een periode van rust in de veelal overvolle agenda van autosporters, gaat Kelvin Snoeks echter nog steeds volgas 2010 tegemoet. Met het oog op het naderende, volgende seizoen maakt de 22-jarige coureur aanstaande vrijdag zijn (test)debuut in het gerenommeerde FIA Formule 2 kampioenschap. Aansluitend vliegt Snoeks diezelfde avond weer snel terug naar Nederland waar hij zaterdagochtend zijn laatste dagdeel van een driftcursus volbrengt om vervolgens drie dagen acte de présence te geven op zijn eigen stand op de spraakmakende Miljonair Fair!

Na de seizoensfinale van het International Formula Master kampioenschap op het circuit van Imola halverwege september heeft Kelvin Snoeks allesbehalve dan stil gezeten. Naast een eerste wintertest op de Hungaroring (Budapest), spendeerde Snoeks al vele uren in de sportschool en lanceerde Kelvin Snoeks Racing een nieuw en uniek partnership programma. Aanstaande vrijdag staat de jonge coureur uit de Bollenstreek alweer een nieuwe uitdaging te wachten. Op het Algarve International Racing Circuit in Portugal zal Kelvin tijdens een eendaagse testsessie voor de eerste keer proeven aan het FIA Formule 2 kampioenschap. Met de test in de 450 PK sterke bolide beoogt Snoeks zijn horizon te verbreden daar niet alleen de wagen en de serie nieuw voor hem is maar ook het 4,692 kilometer lange circuit in de badplaats Portimao nog onontgonnen terrein is.

Dat Kelvin Snoeks zijn voorbereidingen op 2010 serieus neemt, blijkt ook uit diens vervolgprogramma voor het aanstaande weekend. Na de test in Portugal vliegt Kelvin op vrijdagavond direct terug naar Nederland om zaterdagochtend op Circuit Park Zandvoort zijn laatste dagdeel van een driftcursus te volbrengen. Met het diploma in de brandvrije zak zal Kelvin daarna zijn raceoverall verwisselen voor een smoking om vanaf zaterdagmiddag tot en met maandagavond acte de présence te geven op de befaamde Miljonair Fair. Tijdens deze vierdaagse beurs van en voor de ‘rich and famous’ in de RAI toont Kelvin Snoeks Racing in hun eigen stand zijn Formula Master bolide en presenteert hij een nieuw en uniek partnership programma voor bedrijven mét ambitie!

  

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Roy Koopman op 0252-629529. Tevens heeft Kelvin Snoeks Racing nog kaarten beschikbaar voor de Miljonair Fair!

KELVIN SNOEKS: “Ik kijk heel erg uit naar aanstaand weekend. Allereerst staat deze vrijdag de F2 test op het programma. Het afgelopen seizoen raceten de Formula Master en het F2 vaak samen in het voorprogramma van het WTCC en heb ik derhalve al een aardige indruk opgedaan van de organisatie, de wagens en de standaard van het kampioenschap. Nu krijg ik de kans vrijdag de auto zelf uit te proberen, en die mogelijkheid wil ik natuurlijk graag met beide handen aanpakken! Aansluitend hoop ik op zaterdagochtend mijn drift diploma te behalen, alvorens ik vanaf zaterdagmiddag drie dagen aanwezig en actief ben op de Miljonair Fair. Al met al een drukke planning, maar wel een héél leuk programma. Natuurlijk nodig ik iedereen uit om even op onze Kelvin Snoeks Racing stand langs te komen als je in de buurt bent!”

Bron: Insight F1 Motorsport Report namens Kelvin Snoeks
  


               
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
58b6bd
Onthoud mijn gegevens!