Int. autosport nieuws: “Charles Zwolsman bereidt zich voor op het komende seizoen”Momenteel werkt Charles Zwolsman hard om zijn conditie op top niveau te houden. “Ik probeer er altijd voor te zorgen dat ik zo fit mogelijk aan het seizoen kan beginnen. Die professionaliteit moet je als coureur wel brengen vind ik. De afgelopen tijd heb ik dan ook niet stilgezeten, veel in de sportschool en outdoor trainingen.”

Al concrete plannen voor 2010? “Momenteel zijn wij bezig met het bekijken van een aantal opties.” Kan je al namen noemen? “Nee, er is nog niets concreet maar ik heb wel contact met een aantal teams.”

Wordt het weer de Le Mans Series of zit er iets anders in de planning. “Als je mijn carrière bekijkt dan zie je dat ik altijd heel breed actief bezig geweest ben in de autosport. Ik sluit niets uit en ben eigenlijk overal inzetbaar.”
“Het vorig seizoen heb ik het prima naar mijn zin gehad. Kolles is een goed team en de Audi R10 een geweldige auto. Als er iets definitiefs te melden is dan komen wij vanzelf met een persbericht.”

Klik hier en bekijk de video. (Movie 123 MB)  


               
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1af0aa
Onthoud mijn gegevens!