GS Motorsport: „meer piloten onder contract“


v.l. Georg Severich, Philip Broodcooren, Michel de Coster
In 2006 starten de twee Belgen Philip Broodcooren en Michel de Coster voor het eerst voor het Akens team in de GS BMW M3 WTCC!


GS Motorsport verlengt contracten met piloten

Aken (21.januari 2007) GS Motorsport:  Michel de Coster (B) en Philip Broodcooren (B) verlengen hun contracten met GS Motorsport uit Aken.

Met succes, samen konden ze drie wedstrijden als overwinnaars beëindigen. Tweemaal werden ze nipt verslagen, en werde ze tweede ! En viermaal derde in wedstrijden voor het BTCS (Belgian Touring Car Series).

Met de 24uren van Zolder wisten ze de winst in hun klasse te behalen in de  GS Porsche 996 GT3,hun grootse succes behaalden ze in 2006 samen met Kenneth Heyer voor het GS Motorsportteam: winst overall, opnieuw met de GS Porsche 996 GT3,  in de 10 uren race van Zolder die in november verreden werd. Reden genoeg om het contract voor 2007 te verlengen.

„Met Michel de Coster en Philip Broodcooren hebben we twee sterke piloten, die in 2006 een uitstekende prestatie geleverd hebben“; verklaard Teammanager Wolfgang Koepp! Teamchef Georg Severich is verheugd over het vertrouwen dat beide piloten in hem stellen, „Ik zal ze persoonlijk begeleiden en ze laten starten in de nieuw opgebouwde GS Porsche 996 GT3 in de BELCAR (vergelijkbaar met de DTM in Duitsland) “!

Bron: www.gs-motorsport.com Reacties

gs et best team in de belcar

et beste team in de belcar

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
380d2c
Onthoud mijn gegevens!