GS Motorsport Kenneth Heyer onder contractAken (21 december 2006) GS Motorsport: Kenneth Heyer ondertekend een langdurig contract bij GS Motorsport

21 december jongstleden ondertekende Kenneth Heyer (Wegberg), een van duitslands meest belovende talenten, een meerjarig contract bij het succesvol GS Motorsport uit Aken.

Georg Severich, die na 20 jaar zijn autosport loopbaan in 2006 beeindigde, wil zich in de toekomst toeleggen op het opleiden van jonge, veelbelovende talenten. „Met Kenneth Heyer wisten we weer een „ruwe diamant “ te vinden, nu is het aan ons om hem om te vormen tot een „Diamant“! Vader Hans is ook overtuigd dat zijn zoon de juiste keus heeft gemaakt door met GS Motorsport in zee te gaan. Hans, een van duitslands meest succesvolle piloot in de 70er und 80er jaren. „Ik ben blij voor Kenneth, dat hij de kans krijgt om met GS Motorsport vanaf 2007 van start te gaan. Ik heb het team reeds lang op het oog, professioneel werk met buitengewone successen waren voor mij doorslaggevend, mijn zoon heeft de juiste keuze gemaakt“!

Hans reed in 30 jaar autosport 999 wedstrijden, werd in 1974 Europees kampioen in de Touring klasse en won 3 maal het „Deutsch Rennsportmeisterschaft“ (nu DTM). Bij de sportwagens was hij succesvol met Lancia en Porsche en startte in 1977 in de ATS formule 1. Aan het eind van zijn carrière reed hij nog de Parijs Dakar.

Voordat Heyer Junior zijn keuze maakte voor de autosport, was hij een succesvolle voetballer: 1987-1998 Speelde hij in de jeugd bij diverse profelftallen: Borussia Mönchengladbach, 1.FC Köln, Fortuna Düsseldorf en MSV Duisburg. Nu wil de zoon in de voetstappen van zijn succesrijke vader treden. De eerste successen wist Heyer Junior in de SEAT Cup te behalen. Hierdoor kwam Kenneth in de picture bij Georg Severich. Hij kreeg in 2006 de kans 3 wedstrijden voor het GS Motorsport team te rijden en met succes, twee keer het podium met de GS BMW M3 WTCC und en de overwinning bij de 10 uren van Zolder, in de GS Porsche GT3, maakten de verwachtingen waar.

Meer info: www.gs-motorsport.com 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6e685c
Onthoud mijn gegevens!