Formule BMW nieuws: 'Limburgse Formule BMW Europe coureur Robin Frijns boekte goede resultaten tijdens eerste tests
Sittard, 23 april 2009 - Robin Frijns (Frijns een goed bevriende zakenrelatie van Collé Rental & Sales), uitkomend dit seizoen voor het Duitze Kaufmann Formule BMW Europe team,  kijkt tevreden terug op de verreden test sessies afgelopen maart 2009.Test Formule BMW Europe

In maart dit jaar werden 3 ciruits aangedaan voor de eerste tests in de Formule BMW Europe klasse. De eerste test voor Robin Frijns was op het Italiaanse circuit in Monza die zeer goed verliep. Zowel Robin als zijn team waren tevreden over de behaalde resultaten.De tweede test werd verreden op het Engelse circuit Silverstone. Hier noteerde Robin een keurige 4de tijd. Maar ook de overige Kaufmann coureurs noteerden snelle tijden. Op de Duitse Nürburgring, waar de laatste tests verreden zijn, behaalde de jonge limburgse Robin Frijns de snelste tijd tijdens de eerste sessie. In de tweede sessie pakte Robin de tweede beste tijd. Alle testresultaten zijn te vinden op www.jk-racing.de.

  

 
Racedatums - Formule BMW Europe
08 - 10 Mei Barcelona (F1 GP Spain)  
19 - 21 Juni Silverstone (F1 GP Great Britain)  
10 - 12 Juli Nürburgring (F1 GP Deutschland)  
24 - 26 Juli Budapest (F1 GP Hungary)TBA TBA  
21 - 23 Augustus Valencia (F1 GP Europe)  
28 - 30 Augustus Spa (F1 GP Belgium)  
11 - 13 September Monza (F1 GP Italy)   
 


Voorbereiding eerste race
Op dit moment is Robin Frijns druk bezig met zijn conditie. In het Duitse Keulen volgt Robin Frijns een strak fitness programma wat hem moet helpen dat hij op en top fit is voor de seizoensopener die verreden wordt op het Spaanse circuit te Barcelona (Spanje) in het voorprogramma van de F1 Grand Prix.

Informatie
Meer nieuws en informatie over Robin Frijns of over de Formule BMW Europe klasse is te vinden op www.jk-racing.de en op de officiële website www.formula-bmw.com.

Bron: Media Colle Rental & Sales BRL Racing Team

  


     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
982ad2
Onthoud mijn gegevens!