Eurosport nieuws: 'MEER DAN 250.000 DOWNLOADS BINNEN ÉÉN WEEK NA LANCERING'

 Gratis Eurosport iPhone - applicatie verovert Europa

De lancering van Eurosports iPhone applicatie is nu al een groot succes. Een week na de lancering hebben al meer dan 250.000 Europeanen de gratis sportnieuwsgadget gedownload. De applicatie gaat hiermee aan kop van de Europese downloadlijsten.

De applicatie biedt toegang tot een unieke hoeveelheid sportcontent. Onder meer standen, het laatste nieuws, statistieken, uitslagen en live scoreboards behoren tot de aangeboden informatie. De tool is leverbaar voor zowel de iPhone als de iPod touch, is verkrijgbaar in negen verschillende talen en is volledig aan persoonlijke sportieve voorkeuren aan te passen. De internationale versie van de applicatie is wereldwijd verkrijgbaar.Met de lancering van de applicatie zet Eurosport een nieuwe stap in haar streven naar innovatie en een 360-graden sportaanbod. Danny Menken, managing director van Eurosport Benelux, is blij met het succes: ‘’We focussen voortdurend op versterking van ons merk en willen onze kijkers overal en altijd kunnen bereiken. Ook op het mobiele platform. Sport combineert uitstekend met mobiele technologie en Eurosport heeft de beschikking over een vrijwel  onuitputtelijke bron van sportcontent. Één plus één is drie!’’.


De Eurosport iPhone applicatie kan gratis worden gedownload op de websites van iTunes en de Apple Store en is volledig compatible met web 2.0. Zo kunnen gebruikers interactief deelnemen en informatie uitwisselen op sociale platforms als Facebook. Naar verwachting is er binnenkort ook voor het Android-platform een Eurosport applicatie beschikbaar.De Eurosport Groep is het grootste sport&entertainment platform van Europa. Eurosport, de nummer 1 pan-Europese sportzender, wordt in 20 talen uitgezonden, bereikt 117 miljoen huishoudens en 240 miljoen kijkers in 59 landen. Eurosport HD is de high definition zender van Eurosport. Eurosport 2, ‘the new generation sports channel’, bereikt 36 miljoen huishoudens in 14 talen en 46 landen. Eurosportnews is Eurosport’s sportnieuwszender en wordt wereldwijd uitgezonden. Eurosport Asia/Pacific, gelanceerd in 2006, bereikt 12 landen in die regio. Eurosport Events richt zich op het organiseren en promoten van grote internationale sportevenementen. Eurosport’s online sportplatform, gedeeltelijk in samenwerking met Yahoo!, is Europa’s meest bezochte online sportbestemming, met meer dan 9,9 miljoen unieke bezoekers per maand. Eurosport Mobile biedt live streaming en mobiele websites in 8 talen en een iPhone applicatie voor sportnieuws en de laatste uitslagen. Met de Eurosport Player kijkt men online
naar Eurosport, Eurosport 2, Eurosportnews en naar evenementen die níet op TV te zien zijn.
          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
576d1a
Onthoud mijn gegevens!