Collé Rental & Sales: 24uur24minuten 2CV Francorchamps - Noodlot slaat toe voor de wagen n° 11 Racing Team Manitou BeneluxVoor het eerst sinds meer dan 6 jaar is de wagen niet aan de eindstreep geraakt.
Vanaf de 17 de startplaats zijn we vertrokken met een wagen die reeds  problemen vertoonde met het schakelen tussen derde en vierde versnelling.Maar de piloten hebben zich daaraan aangepast en teruggevochten naar een 11de plaats, maar na een paar uur racen was er een eerste aanrijding en was de stuurstang geplooid.

        

Dit is door de techneuten van Team Manitou snel opgelost maar ondertussen was de wagen al ver naar achteren in het klassement. Toch zijn we teruggekomen naar deze 11de plaats. Bij een normale pitstop tijdens de nacht bleek dat de ophanging gebroken was ( een geluk dat deze niet was afgebroken in een van de snelle bochten) hierdoor is weer 47 minuten verloren.

Maar nog steeds werd er gehoopt op een resultaat in de top tien !!!
Dit mocht helaas niet baten want rond 10 uur s’morgens met nog een 7 tal uren te gaan heeft het noodlot definitief toegeslagen. De wagen kwam tot stilstand na de Raidillon, met een lekkende keerring tussen motor en versnellingsbak waardoor de koppeling vol olie was en er geen beweging meer in de wagen te krijgen was. We hebben dan besloten om de handdoek in de ring te gooien. Er worden reeds volop plannen gemaakt om de editie 2010 voor te bereiden.

Dank
Hartelijk dank aan de crew , techniekers etc want zonder hen zouden we nergens staan.
Tenslotte willen we bij deze ook nog onze sponsors danken voor de steun die zij ons hebben gegeven.

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team / Manitou Racing Team

          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
132c28
Onthoud mijn gegevens!