BTCS nieuws: '12U Spa: Preview Sylvie Delcour'De 12 Uren van Spa-Francorchamps zijn ‘hot’ en er is de afgelopen dagen dan ook al veel over gezegd en geschreven. Het topweekend van de Belgian Touring Car Series mag ook dit jaar op zeer ruime belangstelling rekenen en de titelpretendenten in de diverse klassen zullen onverdroten voor de dubbele punten gaan. Zo ook Sylvie Delcour, die na het treffen in Dijon de leiding voert in de klasse S2.

Ook in Spa wordt ze geflankeerd door Jean-Claude Meert. Yvon Decour is dan wel een nieuw gezicht binnen het team, maar ook hij heeft al de nodige strepen verdiend in de racerij…

“Ons doel is duidelijk”, zegt Sylvie Delcour. “Wij willen ook na de race rond de klok nog aan de leiding staan in het kampioenschap. Een goede strategie zal zeker belangrijk zijn, want onze tegenstrevers zullen klaar zijn om het kleinste foutje bij ons af te straffen. En om die strategie tot een goed einde te brengen, beschikken we over meerdere troeven. Onze wagen is in topconditie en het Street Machine Racing Team blaakt van zelfvertrouwen. Jean-Claude Meert bewees in Dijon wat hij waard is en kon overigens zeer snel aan de wagen wennen. Voor velen is onze derde rijder, Yvon Decour, misschien een onbekende. Maar vergeet niet dat Yvon toch al een pak ervaring heeft opgedaan in de VdeV Series en dat hij vorig jaar ook al aan het stuur zat van een Aston Martin GT3. Hij is dus echt wel vertrouwd met de uithoudingsracerij.”


Bron: Autosport.be

  

  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ac1607
Onthoud mijn gegevens!