Euro-pokaal autocross nieuwsz: 'Addie Prins en Sander Derikx halen mooi resultaat in finale superklasse.'


Sander Derikx


Addie Prins

Tijdens de wedstrijden om de Euro-pokal in Loenen op 27 juli 2008, behaalden Addie prins en Sander Derikx een bijzonder goed resultaat in de finale van de superklasse. Addie wist zijn sprinter naar de 2e plaats te sturen terwijl Sander knap 4e werd.

Uitstekende resultaten, want de mannen hadden tijdens de zaterdag de nodige problemen gekend. Addie was tot laat in de avond bezig geweest om zijn auto te repareren na de opgelopen schade tijdens een manche. Draagarmen afgebroken en de nodige kromme stangen moesten dus vervangen worden.
Sander deed het verrassend goed, mede in het achterhoofd dat hij nieuw is in dit soort auto’s en dus eigenlijk in een experimenteel jaar bezig is. Hij wil zoveel mogelijk wedstrijden rijden van het NK, de Euro-Pokal en het Rallye Racing kampioenschap om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over zijn auto tijdens het rijden op de verschillende circuits. Volgend jaar wil hij dan serieus gaan rijden voor de titel in een van deze kampioenschappen.We feliciteren Addie en Sander met het behaalde resultaat op deze zonnige zondag.
Binnenkort meer foto’s van dit evenement in het fotoalbum wat binnenkort online zal komen.

Tevens kunt u hier ook de beelden vanuit de auto van Sander binnenkort zien, mits de kiezels op de baan Sander’s camera een beetje hebben ontweken.

©2008 Aart Langevoort www.raceflash.nl

     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
fc14cc
Onthoud mijn gegevens!