Autocross nieuws: 'Weer meer auto's met Raceflash stickers.'


Het Kever Team met Raceflash.nl stickers


Nr 36 Johan Goos

Tijdens de ACON autocross in Sint Maarten bleek dat een aantal coureurs uit de keverklasse het ook leuk vinden om met stikkers van Raceflash op de auto’s te gaan rijden. Leuk dat steeds meer rijders dat willen. En in een heleboel verschillende klasses. Deze keer dus een viertal kever rijders uit Noord-Holland. Dit is ook een groepje coureurs wat elkaar helpt en bijstaat als er tussen de manches wat verandert moet worden aan de auto’s of als er een ontstane schade gerepareerd moet worden als dat nog zinvol is voor de volgende manche.


Nr 36 Johan Goos

Het gaat om:
- Nr 17 Erik Winder uit Schoorl. Belangrijkste sponsoren: Winder pomptechniek, Café de Nap, Vissers bouwbedrijf en Hans Stoop
- Nr 36 Johan Goos uit Schoorl. Belangrijkste sponsoren: smeerolieonline.nl, Garage Hoexum, Spaansen Vloeivloeren, IJzerwerf Overdie en MPM Racing.
- Nr 43 Raymond Vos uit Warmenhuizen. Belangrijkste sponsoren: Vos Minicars, Garage Hoexum, Autosloperij Pronk en Manege Beukers
- Nr 59 Patrick Hoexum uit Bergen. Belangrijkstte sponsoren Garage Hoexum, Cartel Automotive B.V., Blauwe Bak Bergen, Noordstad verzekeringen, Mol projecten en Marcel Verheul marktkraam vehuur.
Deze sponsoren zijn overgenomen uit het programmaboekje van de ACON en vanaf de auto’s natuurlijk.


Nr 43 Raymond Vos


Nr 43 Raymond Vos

De heren zijn niet de minste in de groep keverrijders. Regelmatig worden manches en finales winnend afgesloten. Ook menig dagoverwinning bij verschillende culbcrossen hebben de heren al bij kunnen schrijven. Zo was Patrick Hoexum aan het einde van 2007 kampioen bij zowel de ACON in Noord-Holland als de FAC in Friesland. Gisteren tijdens de cross bij de ACON wist hij de finale winnend af te sluiten. Dus het eerste succes met een stikker van Raceflash op de auto is een feit. Namens Raceflash wordt Patrick hierbij dus ook gefeliciteerd met deze winst in de finalerace.


Nr 59 Patrick Hoexum


Nr 59 Patrick Hoexum

Zelf ben ik alle rijders of een aantal ervan al bij verschillende andere crossen tegengekomen. Dit lopende seizoen heb ik ze in ieder geval zien rijden bij de ACON, de FAC en tijdens wedstrijden van het NHK (Noord-Hollands Kampioenschap) waar ze regelmatig worden uitgenodigd om demowedstrijden te rijden. Gewoon omdat de keverklasse garant staat voor snelheid, spannende races en spectaculair rijden. Want tekeer gaan met deze lage lichte auto’s …. dat doen ze.


Nr 17 Erik Winder


Nr 17 Erik Winder

Namens Raceflash wensen we de mannen veel succes toe en we zullen ze zeker blijven volgen als een van onze fotografen ter plekke is als deze mannen daar rijden.

© 2008 tekst en foto’s: Aart Langevoort www.raceflash.nl


   

  

  

    


 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cdae76
Onthoud mijn gegevens!