Autocross nieuws: 'VAKANTIE TIJD, AUTOCROSS TIJD'Op zaterdag 26 juli organiseert autocross vereniging EZHACO een grote wedstrijd in Wijk en Aalburg. Deze wedstrijd zal in het teken staan van de Jatech Bokaal voor de spectaculaire Stockcar F2 klasse. De eerste wedstrijden om de punten voor deze fel begeerde bokaal zijn verreden in het Friese Blauwhuis. Nu zullen de coureurs aan de start staan op de Klaverplak.

EZHACO heeft hier een super snelle kleibaan liggen, waarop zeer hoge snelheden worden behaald. Naast deze klasse gaan natuurlijk ook alle andere race klassen van start. Standaard auto’s, snelle opgevoerde Kevers, Jeugdrijders (jongens en meisjes van 14 tot 18 jaar en natuurlijk de koningsklasse van de autocross de Stockcar F1. Deze auto’s met gemiddeld 600 pk aan boord zullen voor veel spektakel zorgen.
Voor de inwendige mens wordt gezorgd, er is een snackwagen aanwezig voor een hapje en ook voor de dorstige kelen wordt goed gezorgd.

De wedstrijd begint om 12.00 uur, aan de Klaverplak in Wijk en Aalburg. De entree bedraagt voor volwassene 8 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassenen.

Bron: Marc van der Leest, EZHACO


  

  
 
   

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a8a1f3
Onthoud mijn gegevens!