Autocross nieuws: 'Spektakel in Sint Maarten tijdens de ACON autocross'.Op zondag 27 april is ook het seizoen op de vernieuwde baan van Sint Maarten weer van start gegaan. Aan de start verschenen de rodeo-, 4 cilinder standaard-, kever- en Stockcar F1 klasse. Er werd direct al op het scherpst van de snede gestreden tijdens de heats in alle klasses. Wat resulteerde in een aantal spectaculaire momenten.

Zeker bij de rodeo rijders leek het wel of ze in een aantal heats met de traditionele seizoens afsluiter bezig waren. Erg spectaculair voor het aanwezige publiek en de fotografen. Alle koprollen leverden alleen materiele schade op en alle coureurs konden hun auto’s ongedeerd verlaten en sommigen reden na een koprol weer rustig verder.

Het beloofd dus veel voor de rest van het seizoen op het Noord-Hollandse circuit waar het publiek nu alweer in grote getalen aanwezig was. De vernieuwde baan werd wel wat hobbelig gedurende de dag, maar de volgende race op 11 mei beloofd een zeer snelle baan te worden nu alles ingereden begint te raken.

UITSLAGEN --> Klik hier...

Bron: Aart langevoort, Raceflash.nlReacties

hoe oud moet je zijn om mee te mogen doen met autocross?

groetjes luuk

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
19ae20
Onthoud mijn gegevens!