Autocross nieuws: ‘Praxis auto Sport Team uitgeroepen tot Autocross team van het jaar 2006’

Tijdens de jaarlijkse autocross beurs in Druten werden dit jaar enkele prijzen uitgereikt. Zo werd Patrick Spies uitgeroepen tot “Rookie van het jaar” en Nederlands Kampioen 2000 CC Willem Snijder tot Coureur van het jaar. Autocross Team van het jaar werd het Praxis Autosport Team.
Het team is zeer vereerd met deze uitverkiezing. Basis voor de uitverkiezing was een stemming via internet door het Nederlands publiek alsook een beoordeling door de Vakjury, bestaande uit toeleveringsbedrijven.

Beoordelingspunten hierbij waren: de algehele uitstraling van het team , het materiaal , en het uitdragen van de autocross sport in het algemeen. Het Praxis-Team scoorde op al deze punten als beste en werd zodoende Autocross Team van het jaar 2006. Dit uiteraard tot groot genoegen van hoofdsponsor en oprichter van het team Hans Verbugt , in het dagelijks leven eigenaar van de Praxis in Roermond.
Het Praxis-Team timmert al enige jaren stevig aan de weg en bestaat momenteel uit 3 rijders: Marcel Vervoort uit Baarlo , Bandi Peeters uit Swalmen en Raimond Tijdink uit Helden-Dorp. Oprichter Hans Verbugt is normaal gesproken de 4de rijder, echter wegens zakelijke verplichtingen heeft hij momenteel een jaartje rust ingelast. Het team wordt verder gecompleteerd door het hechte groepje top-monteurs Joost Beerkens, Coen Verhaeg, Jos Peeters en Dave Tijdink, die de rijders met raad en daad bijstaan, zowel tijdens de wedstrijden alsook tijdens de voorbereidingen.
Het team neemt deel aan het Nederlands Kampioenschap Autocross waarvan een wedstrijd dit jaar in Kessel verreden wordt, en wel op zaterdag 9 Juni a.s. Deze wedstrijd is zeker de moeite waard om te bezoeken en kennis te maken met autocross sport op hoog niveau. Daarnaast neemt het Praxis-Team ook o.a. deel aan het Nederlands kampioenschap Rally Racing in Valkenswaard, het Ram Festival in Rotterdam en verder nog aan meerdere plaatselijke crossen van de ASUZ in de regio.
Kortom: het seizoen staat weer voor de deur en het Praxis-Team is er weer helemaal klaar voor! Kom gerust eens “live” kijken bij een cross of bezoek de web-site WWW.Praxisautocrossteam.nl voor meer informatie, verslagen en foto’s.

Het Praxis-Team bedankt nogmaals alle sponsoren voor hun bijdrage:zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Heel graag tot ziens ergens tijdens het komende seizoen om samen te kunnen genieten van een mooi stuk autosport!!

Bron: Media: Praxis Auto Sport Team Roermond
Met dank aan: Dave

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
39b265
Onthoud mijn gegevens!